Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumla ilgili Önerileriniz.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Site yavaşlar diyolar ama avatar imza vs.ler büyüse güzel olur bence sonuçta büyük olduğu forumlarda aman aman bi yavaşlık yok.Imzanın karakter sayısı az olur ama en azından resmi orjinal boyutta görmek isterseniz tıklayın gibi bişey kalkmış olur.Ayrıca profilde üyenin yazdığı mesaj sayısının altında açtığı konu sayısı da yazsa güzel olur bence.Başta onur u istemeyenler arasındaydım ama iyiki geldin hoşgeldin yenilik getirdin.
avatar boyları 160x160 büyüttük 100x100'den. Daha büyüyünce Temada kayma falan oluyor.
İmzaya resim eklerken otomatik boyutlandır gibi birşey olabilir mi?
Bukadar mybb dehası varken bence tema da çok daha güzel olabilir turgay forum mybb ama sanki vb gibi duruyo.Bence onur metin topal süper bi tema yaparlar estetiği çok daha fazla olan bi tema Smile bence görülmemiş görsellikte olurSmile
(02-13-2010 02:04 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]avatar boyları 160x160 büyüttük 100x100'den. Daha büyüyünce Temada kayma falan oluyor.

150x150, ideal avatar boyutu bence Tugi.

(02-13-2010 02:09 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Bukadar mybb dehası varken bence tema da çok daha güzel olabilir turgay forum mybb ama sanki vb gibi duruyo.Bence onur metin topal süper bi tema yaparlar estetiği çok daha fazla olan bi tema Smile bence görülmemiş görsellikte olurSmile

Katılmaktayım. Biraz daha renkli olabilir. Ayrıca görselliğe daha fazla önem verilmeli.
Yeni bir Tema işini görüşelim kendi aramızda..
ben hareketli avatar istiyorum.
Hızlı Cevap
Bu olay için ftp ye bağlanmam lazım sanırım.Kaan abi gelince gerekli düzenlemeleri yaparız.

TSde Kaç Kişi Aktif
Forum İstatiskleri kısmına kaç kişinin aktif olduğuna dair küçük bir banner ekleyebiliriz.Tabi bu ts2 serveri için olur ancak.Tsviewer in ts3 için sanırım banner desteği yok.

Postbit(Sol Taraf) Hakkında
Bu konuyla ilgili herkezden bir ses çıktığı için sadece bunla ilgili ayrı bir konu açacağım 1-2 gün içinde.Ordan gelen önerilere göre gerekli düzenlemeleri yapabiliriz.

İmza Boyutlandırma
İmzaya resim eklerken boyutlandırma değilde.İmza şablonlarına birkaç kod ekleriz.İmzalarınızdaki resimler belirlediğimiz boyuta yükledikten sonra otomatik olarak gelir.(''Bu resim küçültülmüştür. Orjinalini görmek için tıklayın.'' yazısı olmadan.)

Tema Hakkında
Turgaya katılıyorum bu konu için şimdilik birşey diyemem bende.Gerekirse birkaç test çalışması yapabiliriz tabikide.
Sen sus Smile recep abiSmile
(02-13-2010 02:36 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Sen sus Smile recep abiSmile

istiyorum o kadar =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler