Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTNET fiyat veya kota mı ekliyor ? :@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 5838Adsiz.png]

Arkadaşlar resimde herşey açık. 12 gb sınırlı 39.90'lık paketten kullanıyorum bu ay 14 gb olmuş internet ama gelin görün ki gelen fatura 78 lira ? Angry Angry

Şimdi ttnet kota aşımını nasıl ücretlendiriyorda 40 liralık bir tarife sadece 2 gb için nasıl oluyorda 78 liraya çıkıyor ?

Ben artık bu işten sıkıldım gerçektende TTNET'ten çıkmak istiyorum sözleşmemi iptal etmek istiyorum ttnet dışında kullandığınız veya önerdiğiniz bir şey var mı ?. TTNet'in güzel faturalandırma yaptığına inanmıyorum resmen sömürüyorlar Angry
Hacı sitesinde söylüyor ya 1 mb 1 kuruş mu öyle bir şey 2 gb geçmek baya pahalıya mal oluyor. Aynı şeyi Turkcell'de yapıyor diğer şirketlerde yapıyor. Kdv'siz fiyat söyleyip kdv de ekleyince ortaya deli bir para çıkıyor. Ben Turkcell faturalı kullanırken arkadaşa kontör atmıştım nereden bileyim bana pahalıya geleceğini bulunduğum tarifede 10 kontör gönderimi kdv'siz 5 liraya giriyormuş ben gittim attım 50 -60 kontör bir fatura geldi 150 lira deli olmuştum. O yüzden çok dikkatli kullanmak gerekiyor. Biraz senin hatan var. 6gb kotalı aldım. Çok dikkatli kullanımla çok iyi ayarladım ve 6 gb olmadı, günde 4-5 saat warrock ve forum ile gayet iyi gitti.
ben sınırsız kullanıyorum en sağlamı bu..
sınırsız iyidir fakat eğer o interneti açtırdıktan sonraki ilk faturaysa ki değil açtırma ücretini faturaya tabi tutuyorlar ve evet canan dediği gibi her aşımda ücet ekliyorlar Smile hayat böyle ne yaparsın
Bende sınırsız kullanıyorum 45TL veriyoruz.Tivibu açtırmıştık beğenmedik kapattık 2 aydır hala Tivibu parasınıda ekliyorlar faturaya ne biçim bir şirket bu anlamadım gitti.
Ya 40 lira vereceğine 50 lira ver keyfini sınırsız çıkar Smile
Siz TTnet'ten başka bir şey söyleyin bende geçicem fatura gelmesine 3-4 gün kala internetin hızını düşürüyolar AngryAngry
Kota aşımında 1gb başına yaklaşık 10 lira alınıyor.
Sınırsız paket almassan ödediğin miktar sınırsız tarifeyide geçer. Ben ttnet sınırsız kullanıyorum memnunum DOST
Benim 4 gb ben 4.300 gb yapınca 50 tl geliyor normal sabit fıyat ıse 29 lira oyle dusunce 20 lira fark var hemde 300 mb geçtim diye bunların amacı kazık her şey belli babama uzun ısrarlarıma rağmen ttnet de ısrar ediyor Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler