Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTNET fiyat veya kota mı ekliyor ? :@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Lol ben sırf telden 4 gb doldururum Big Grin
Bence büyütmeye gerek yok, Sınırsız 8mbit'e geç ve santral yanındaysa 8mbit den fazla alırsın..

şahsen 8.50 alıyorum ve daha da artacağını umuyorum Big Grin

[attachment=4168]
benimde başıma aynı şey gelmişti şimdi yapman gereken tek birşey var ttnet'in iletişim adresine mail atıyorsun açıklamanı yapıyorsun en geç 1 gün sonra sana geri dönüyolar eğer ki haklıysan faturandan düşüyorlar haklı değilsen geçmiş olsun 78 TL Gitti.
(07-29-2011 01:52 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bence büyütmeye gerek yok, Sınırsız 8mbit'e geç ve santral yanındaysa 8mbit den fazla alırsın..

şahsen 8.50 alıyorum ve daha da artacağını umuyorum Big Grin

Kaç tane Hdd'in var Big Grin
ya kaç ay önce kapattırdığım ve üstüne ay ortasında kapattığım için 15 günlük fazla ödediğim paramı geri iade aldığım hatta ödenmemiş faturanız bulunmaktadır diye mail ve mesaj gönderebilen bir şirketten bahsediyoruz Big Grin
Türkiye'de internet denilen kavram tam gelişmediği ve hala eski kabloları kullandığımız için ya Fiber ve ucuz vir tarife seç Turkcell'in yeni fiber interneti var dene derim.Ama en iyisi 10 lira daha fazla ver Ttnet'in sınızsız paketine geç.
kesinlikle sınırsız kullan bak 58 lira veriyorum 8 mbs e kadar sınırsız 600kb la indiriyorum
Hepiniz çok güzel yorumlar yapmışınız ellerinize sağlık inşallah bu hafta içinde TTNET'i arayıp bir güzel sövüp onların nasıl bir şirket olduğunu göstericem. Ben zamanında duymuştum TTNET'in istediği gibi fiyat eklediğini falan belkide doğrudur. Benim int 8 mb'e kadar ama 2 mb'ten yukarıya çıktığını görmedim 200 mb lık dosyayı 15 dakikada indiriyor bu nasıl bi saçmalıktır. Normalde internet hızım 7999 gözükmesi lazımken 6869 bit gibi saçma bir rakam gösteriyor adsl.

Her 1 gb geçtikçe 10 lira eklediğini bende öğrendim normalde fiyat 60 lira olması lazımken 78 lira oluyor neden acaba ? TTNET'i arayıp annem babama soruşturup etmeden bizzat ben bu yaşımda arayıp onlara kafa tutucam vallaha ağzıma geleni sayıcam kardeşim bune rezalettir.

Arayıp son cümlemide şöyle yapacam "Zaten siz TTNET nasıl saçma sapan bir şirketsinizki internette sizinle ilgili bir sürü şikayet küfürler sövmeler dolaşıyor TTNET'e kafam girsin falan filan yani sizin ne kadar rezalet olduğunuzu göre göre biz para veriyoruz ama sizde hizmet hala vermiyorsunuz dinsiz imansız kitapsız şerefsizler öbür dünyada görüşücez" diyip kapatıcam. Tongue Tongue Tongue
helal arkandayız hatta forumca aynı saatte arıyalım baskın yapalım Big Grin
(07-29-2011 05:40 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hepiniz çok güzel yorumlar yapmışınız ellerinize sağlık inşallah bu hafta içinde TTNET'i arayıp bir güzel sövüp onların nasıl bir şirket olduğunu göstericem. Ben zamanında duymuştum TTNET'in istediği gibi fiyat eklediğini falan belkide doğrudur. Benim int 8 mb'e kadar ama 2 mb'ten yukarıya çıktığını görmedim 200 mb lık dosyayı 15 dakikada indiriyor bu nasıl bi saçmalıktır. Normalde internet hızım 7999 gözükmesi lazımken 6869 bit gibi saçma bir rakam gösteriyor adsl.

Her 1 gb geçtikçe 10 lira eklediğini bende öğrendim normalde fiyat 60 lira olması lazımken 78 lira oluyor neden acaba ? TTNET'i arayıp annem babama soruşturup etmeden bizzat ben bu yaşımda arayıp onlara kafa tutucam vallaha ağzıma geleni sayıcam kardeşim bune rezalettir.

Arayıp son cümlemide şöyle yapacam "Zaten siz TTNET nasıl saçma sapan bir şirketsinizki internette sizinle ilgili bir sürü şikayet küfürler sövmeler dolaşıyor TTNET'e kafam girsin falan filan yani sizin ne kadar rezalet olduğunuzu göre göre biz para veriyoruz ama sizde hizmet hala vermiyorsunuz dinsiz imansız kitapsız şerefsizler öbür dünyada görüşücez" diyip kapatıcam. Tongue Tongue Tongue

8 mpbs ye KADAR dostum orayı karıştırma .işin kurnazlığıda orada zaten . herkes sanıyorkii 8 mpbs hızında bağlanacam . ahaa bağlanırsın Sad yani hattın hangi hıza kadar destekliyosa 8mpbs ye kadar sınırlı tabi . senin hattın 2 mpbs destekliyor demekki. bende 8 mpbs ye kadar sınırsız 58 tl kullanıyorum 500 le 600 arası download normal yani . he arayıp küfür etmek onlara kim olduklarını söylemek boş . . . günde yüzlerce insan arayıp sövüyor ama adamlar aynı tas aynı hamam uydunet güzel diyorlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler