Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a Döneyim Mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
dönme Smile
(07-28-2011 05:47 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Beyler Warrock'a geri dönmek istiyorum da. Bazı sorularım var, yanıtlarsanız sevinirim.

1- Chapter 3 geldi mi ?

2- Hack sorunu eskisi gibi hala var mı ?

3- Güncellemeler var mı ?

4- Platinium Premium cıkacaktı hala cıkmadı mı ?

# Not : Konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım; fakat nereye yazacagımı bilemedim.Moderatörler düzeltirlerse sevinirim

Teşekkürler,

Warrock'a dönen salaktır.Hack yokmuş..! Şu söylediğinize inanıyor musunuz? Oynayanların % 95 i wall hack
(07-28-2011 05:47 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Beyler Warrock'a geri dönmek istiyorum da. Bazı sorularım var, yanıtlarsanız sevinirim.

1- Chapter 3 geldi mi ?

2- Hack sorunu eskisi gibi hala var mı ?

3- Güncellemeler var mı ?

4- Platinium Premium cıkacaktı hala cıkmadı mı ?

# Not : Konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım; fakat nereye yazacagımı bilemedim.Moderatörler düzeltirlerse sevinirim

Teşekkürler,

1- Geldi

2- Var

3- Çook

4- Çıkmadı
bak kardeşim oyunda bu aralar hack çoooook hatta OPK odaları bile çoğaldı farkındaysanız Ss.gif Biz arkadaşlarla ts den anlaşıyoruz kendi odamızı kuruyoruz sabahtan akşama kadar şifreli oda 4v4 yapıyoruz gel bizle takıl istersen Ö.M den mesaj at alırım seni bizim odalara Smile
Küfürbaz Haydo Olmak istiyorsan dön sabırlıysanda dön ama benim gibi sinirliyisen ve haydoysan Big Grin DÖNME ! ^^
Chapter 3 geldi evet. Hack de eskisi kadar yok. Oyun iyiye gidiyor. Oyuna döneceksen mutlaka ts ortamlı klan şart. Dön derim ben
(07-28-2011 06:03 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Ben eskilerdenim, hiç bi' eski clan yok. ortamlar da olmıycagını bılıyorum. O yüzden karar vermem lazım beni yalnız bırakın :/

BG oynarsan FlyingFalcons/TheSkyDemons bekleriz Smile
betadan beri var bu clanımız.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler