Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a Döneyim Mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-28-2011 06:17 PM)kafamguzel Yazılan: [ -> ]çaptır 3 tam olarak gelmedi

hack lag hepsi var

güncelleme var

varda var

dönme

Çaptır Tongue
Bence dönme chapter 3 tamamen gelmemiş diyorlar...Grafiklerde bi değişiklik de yok zaten bence dönme.Hack lag hala devam Sad
Ben sıkıntı bastım mı 30 dakika felen giriyorum cıkıyorum bana sorarsanda dönme m045.gif
Dönme çaptır Big Grin 4 gelse yine farketmez sen çaptır Big Grin 5'i bekle Big Grin (çaptır akarTR)
(07-28-2011 06:03 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Ben eskilerdenim, hiç bi' eski clan yok. ortamlar da olmıycagını bılıyorum. O yüzden karar vermem lazım beni yalnız bırakın :/

Eski klan yok derken ? V.I.P , MvP , Rs , TUF , ATA, nCa, , Turk Rock , BMT felan duruyor hala.
(07-28-2011 07:05 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(07-28-2011 06:03 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Ben eskilerdenim, hiç bi' eski clan yok. ortamlar da olmıycagını bılıyorum. O yüzden karar vermem lazım beni yalnız bırakın :/

Eski klan yok derken ? V.I.P , MvP , Rs , TUF , ATA, nCa, , Turk Rock , BMT felan duruyor hala.

Oyuncuları aynı mı ? adamım
Dönme bence hala cok fazla hack var.
bencede dönme fazla sarmıyor oyun, bıkkınlık geliyor bir zaman sonra :/
hackden bol birşey yok oyunda
Dön desem bi iş dönme desem ayrı bi iş Smile
middle eastta oyna orada pek hack olmaz o serverda oynarsan dön derim Tongue
Bence dön hack olabilir ama eskisi kadar uçan olmuyor arada bir speed yapanlar var whleri zaten çoğu zaman anlıyorsun.İyi tarafından bakarsak warrocktrdekilerin olduğu bir clana girersen ortamı iyi , keyifli dakikalar geçirebilirsin Smile ama karar sana kalmış eğer oynamak istiyorsan oyna hack , lag bunlar aşılabilir şeyler..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler