Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nası Yaptık Bilmiyoruz. :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
İki gündür uğraştığım konu üzerinde sorunumu çözdüm ama bu sefere warrock nasıl açıldı birde siz görün ! Bu arada KENANGÜNAY'de bu konuda bana yardım etti Big Grin

PEKİ ÇÖZÜMÜ NASIL OLACAK !! ??

[Resim: 5700.bmp]

Bu konuda ciddiyim eğer inanmıyorsanız tarihlisinede çektim. Bu sorun nasıl düzelicek !!

Birde internet hızıma bakayım dedim ondada şok oldum. Big Grin

[Resim: 714865853.png]
Yok artık.
Ohara!

Time Shifter Big Grin
benim hiç adım geçmemiş Sad
Bu temadan önce M134 tutan Heavy'nin teması vardı WR'de.

Bu tema geldiği zaman alışamamıştım Lobby'de arka plan'a.

Benimde böyle olsa keşke (:

Bu arada senin patch 1.5 yıl falan öncekini attı sanırım ? (:
(02-12-2010 11:03 PM)Bugs Bunny Yazılan: [ -> ]Bu temadan önce M134 tutan Heavy'nin teması vardı WR'de.

Yani salladım falan böle şeyler çıktı KENAN'da biliyor olmuyor neden olmuyor bilmiyorum. Çözümü yokmudur. Sil tekrar yükleyin derseniz onu 16576764635 defa yaptım ve şuan tekrar oluyor Ss.gif
İlginç!
(02-12-2010 11:05 PM)Slacker Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 11:03 PM)Bugs Bunny Yazılan: [ -> ]Bu temadan önce M134 tutan Heavy'nin teması vardı WR'de.

Yani salladım falan böle şeyler çıktı KENAN'da biliyor olmuyor neden olmuyor bilmiyorum. Çözümü yokmudur. Sil tekrar yükleyin derseniz onu 16576764635 defa yaptım ve şuan tekrar oluyor Ss.gif

Salladım derken?
oha Big Grin Big Grin Abi sil yükle 0'dan oyunu Big Grin Başka çözüm yok Big Grin
Aman Allah'ım! Ss.gif Daha neler gelicek başımıza. Sonumuz yakın mesafe...

Nasıl ve neden öyle olabilir ki? Ve açıkcası hiçbir çözüm yolu gelmiyor aklıma. Ss.gif

Setup eskidir diyicem ama saçma olucak birçok online oyunda fark etmez sonuçta..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler