Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nası Yaptık Bilmiyoruz. :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu haldeyken oyuna girmeyi denedin mi?
Evet giriyorsa bence oyna. Öyle daha güzel. Big Grin Şaka bir yana gerçekten çalışıyorsa oyna. Big Grin
(02-12-2010 11:08 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Aman Allah'ım! Ss.gif Daha neler gelicek başımıza. Sonumuz yakın mesafe...

Nasıl ve neden öyle olabilir ki? Ve açıkcası hiçbir çözüm yolu gelmiyor aklıma. Ss.gif

Setup eskidir diyicem ama saçma olucak birçok online oyunda fark etmez sonuçta..

ben bir kaç ayar verdim D: geri tepince bu oldu
(02-12-2010 11:06 PM)Bugs Bunny Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 11:05 PM)Slacker Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 11:03 PM)Bugs Bunny Yazılan: [ -> ]Bu temadan önce M134 tutan Heavy'nin teması vardı WR'de.

Bu tema geldiği zaman alışamamıştım Lobby'de arka plan'a.

Benimde böyle olsa keşke (:

Bu arada senin patch 1.5 yıl falan öncekini attı sanırım ? (:

Yani salladım falan böle şeyler çıktı KENAN'da biliyor olmuyor neden olmuyor bilmiyorum. Çözümü yokmudur. Sil tekrar yükleyin derseniz onu 16576764635 defa yaptım ve şuan tekrar oluyor Ss.gif

Salladım derken?

Ya salladım derken çözüm yollarını salladım dün kaan abide diyordu clienti falan azaltım ama bu kadar olcağını bilmiyordum.

(02-12-2010 11:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]oha Big Grin Big Grin Abi sil yükle 0'dan oyunu Big Grin Başka çözüm yok Big Grin

İnanırmısın şaun kaçıncı kez yüklediğimi ben bile hatırlamıyorum Big Grin

(02-12-2010 11:08 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Aman Allah'ım! Ss.gif Daha neler gelicek başımıza. Sonumuz yakın mesafe...

Nasıl ve neden öyle olabilir ki? Ve açıkcası hiçbir çözüm yolu gelmiyor aklıma. Ss.gif

Setup eskidir diyicem ama saçma olucak birçok online oyunda fark etmez sonuçta..

Off Oyunun benim bilgisayarda sonu geldi galiba Sad
eğer oyuna giriyorsa hemen oyunu 50 60 kere yedekle usb cd md ye yaz Big Grin kasmadan oynamak ıstıyorum (chapter 2 gelmeden kasmıyordu)
(02-12-2010 11:09 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bu haldeyken oyuna girmeyi denedin mi?

Denedim eski sürüm Please Chek Warrock.Net dedi Big Grin
1 sn 1 sn.Fikrim geldi.

BAşka bir pc ye git oyunu ordan kur.Patchları filan herşeyi at.Sonra yüklediğin klasörü flash diske at sonra onu kendi pc ne at.Smile
Sistem dosyalarında sorun var. 1 ay önceye sistem geri yükleme yap oyunu sil yükle
(02-12-2010 11:15 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]1 sn 1 sn.Fikrim geldi.

BAşka bir pc ye git oyunu ordan kur.Patchları filan herşeyi at.Sonra yüklediğin klasörü flash diske at sonra onu kendi pc ne at.Smile

Evet iyi fikirde o zor olmazmı bir arkime söyliğim o bana USB belleğe atsın anca öle Big Grin sağol bunuda denicem (:

(02-12-2010 11:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sistem dosyalarında sorun var. 1 ay önceye sistem geri yükleme yap oyunu sil yükle

Şimdi 1 ay önceye dönmüyor. Launcher bile eski ! düşünebiliyormusun ? 1 aya nası geri dönücem ??
Sana kabarmışlar ^^

Format at, baştan kur oyununu derim.

Hem rahat edersin hem uğraşmazsın.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler