Post kasma ne anlamadım.Mesaj sayısı isterse 10.000 olsun ne farkeder.Kimse kimseyi kısıtlamıyor.İsteyen herkes herşeye yorum yazabilir.
Serbest la herşey yazın ne yazıyorsanız (:
(07-27-2011 02:47 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Sessizliğin nedeni milletin tatilde olması kanımca...
17 aktif üye var ama hiç bir şey yapmıyorlar sana katılmıyorum

(07-27-2011 03:31 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Post kasma ne anlamadım.Mesaj sayısı isterse 10.000 olsun ne farkeder.Kimse kimseyi kısıtlamıyor.İsteyen herkes herşeye yorum yazabilir.
Serbest la herşey yazın ne yazıyorsanız (:
mehmet af çıkarttı küfür edin

(07-27-2011 03:24 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]WRhitte takılanlar veled kesim.WTR de ise daha bi elit kesim var.Oyundan anlayan ve usturuplu.En azından "zaaa xd zuhahaa ehehe" gibi mesajlar yok burada.Buda WTR nin farkını koyuyor.Dikkat ederseniz WRhitte açılan konular,mesajlar hep aynı tip.
Bizim farkımız bu olsun dıger forumlar gıbı bos mesajlarla dolu onlarca konu görmektense saglam yorumlar saglam konular az olsun yeter derım
(07-27-2011 03:42 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ] (07-27-2011 03:24 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]WRhitte takılanlar veled kesim.WTR de ise daha bi elit kesim var.Oyundan anlayan ve usturuplu.En azından "zaaa xd zuhahaa ehehe" gibi mesajlar yok burada.Buda WTR nin farkını koyuyor.Dikkat ederseniz WRhitte açılan konular,mesajlar hep aynı tip.
Bizim farkımız bu olsun dıger forumlar gıbı bos mesajlarla dolu onlarca konu görmektense saglam yorumlar saglam konular az olsun yeter derım
wr hit de bazı bizden mod larda var ve ordan alıp buraya koyan üyelerimizde var.
o yüzden bizim forumumuz daha canlı olmalı onlar bizden alıp oraya koymalı demek sitediğim bu (:
Ve post kasmak da neymiş post kasınca ne oluyormuş kimse öyle bir şey diyemez istersem günde 100 mesaj atarım.
bizim farkımız bu.
suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek cevabım vardır lakin lafa bakarım laf diye söyleyene bakarım adammı diye (yarısını unuttum googleden araştırdım
forumt*r gibi olmamız için çok çabalamamız lazım

peki emek verip konu açmış adamların lafı laf değilmi

şöyle bir benzetme yapabiliriz ben kendimden örnek vereyim adliye binası hergün yüzlerce dava yapılır sesler birbirine karşır bağıran çağıran yere çöp atan vs vs bunlara bizzat örnek oldum şimdi burayı wrhit gibi düşünelim birde son kat var tüm savcılar orda sessiz sakin nezih bir ortan kapı çalınmadan girilmez o kata özel danışman var burayıda wtr gibi düşünelim ve anladığında bizim elitlik kesimi zorladığımız ortaya çıkıyor ordaki adamların çoğa cidden 12-15 yaşında insanlar var eheheh şuna bak diye yorummu olur dikkat ederseniz maç sslerı dışında hiçbir konuda tek kelimelik bir yorum göremezsiniz herkes düşüncesini yazabildiği gibi yazar şahsen öyleyim ortamımızı kurmuşuz daha neden uğraşalımki bu forumdaki herkes birbirini tanısa ve online süersi artsa yemin ediyorum dünyadaki warrock forumları arasında yer edinir
(07-27-2011 04:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şöyle bir benzetme yapabiliriz ben kendimden örnek vereyim adliye binası hergün yüzlerce dava yapılır sesler birbirine karşır bağıran çağıran yere çöp atan vs vs bunlara bizzat örnek oldum şimdi burayı wrhit gibi düşünelim birde son kat var tüm savcılar orda sessiz sakin nezih bir ortan kapı çalınmadan girilmez o kata özel danışman var burayıda wtr gibi düşünelim ve anladığında bizim elitlik kesimi zorladığımız ortaya çıkıyor ordaki adamların çoğa cidden 12-15 yaşında insanlar var eheheh şuna bak diye yorummu olur dikkat ederseniz maç sslerı dışında hiçbir konuda tek kelimelik bir yorum göremezsiniz herkes düşüncesini yazabildiği gibi yazar şahsen öyleyim ortamımızı kurmuşuz daha neden uğraşalımki bu forumdaki herkes birbirini tanısa ve online süersi artsa yemin ediyorum dünyadaki warrock forumları arasında yer edinir
WrHitte hakime panpiş naber derler