Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sessiz Forum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
sağolun.
(07-27-2011 02:50 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]12-20 arası kişi açık mesaj atan ancak 3-4 kişi işleri mi var ozaman foruma giremezlerdi.

konuya mesaj atan kişi 3-4 okuyan kişi 30-40 aynı kişinin bir kaç kez baktığını saymıyorum bile

dün saat öğlen 1 de mi ne açılan konu hayla duruyor normalde şuan 1 saat önceki konu en altta olması gerekir...

Canlı bir forum olursa tutulan bir forum oluruz üye sayısı okadar artar
Demek istediğini anlıyorum.Zaten forumun amacı herkesin kendi görüşünü belirtmesi.Herkes kurallar dahilinde çekinmeden mesaj yazabilir konu kilitlemelerini azaltıcaz umarım.
Genelde yorum yaparım fakat bazen insanlar yorum yapınca hemen bir başkası da sanki gereksiz yazmış gibi o kişiyi kötüleme çabasına giriyor. Bu hoşuma gelmiyor..

Su geçirmeyen labtop olsa havuzda ve denizde sınırsız post kasardık Big Grin
Katılıyorum çok sessiz warrockhit de gece 2 de konu açtım 10 cevap burada 1-2 taş çatlasın 3 moleküllerine ayrılsın 4 cevap beyfendi
(07-27-2011 03:11 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 02:50 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]12-20 arası kişi açık mesaj atan ancak 3-4 kişi işleri mi var ozaman foruma giremezlerdi.

konuya mesaj atan kişi 3-4 okuyan kişi 30-40 aynı kişinin bir kaç kez baktığını saymıyorum bile

dün saat öğlen 1 de mi ne açılan konu hayla duruyor normalde şuan 1 saat önceki konu en altta olması gerekir...

Canlı bir forum olursa tutulan bir forum oluruz üye sayısı okadar artar
Demek istediğini anlıyorum.Zaten forumun amacı herkesin kendi görüşünü belirtmesi.Herkes kurallar dahilinde çekinmeden mesaj yazabilir konu kilitlemelerini azaltıcaz umarım.
Forumda kanıtlı hack suçlamaları var onları kilitliyorlar belki adamlar bir şey yazacak öyle değil mi?

clan kapatıldı konu kilitlendi geçen sefer belki clan üyeleri toplanıp konuşacak kilitlemeler gerektiğinde olması lazım gereksiz şeylerde...
ilginiz için teşekkürler yorum yazan kişiler...

(07-27-2011 03:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Genelde yorum yaparım fakat bazen insanlar yorum yapınca hemen bir başkası da sanki gereksiz yazmış gibi o kişiyi kötüleme çabasına giriyor. Bu hoşuma gelmiyor..

Aynen öyle Big Grin havuzda simiti alırım altıma hem keyif hemde forum Big Grin

Burak Kandöker

(07-27-2011 03:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Genelde yorum yaparım fakat bazen insanlar yorum yapınca hemen bir başkası da sanki gereksiz yazmış gibi o kişiyi kötüleme çabasına giriyor. Bu hoşuma gelmiyor..

Renksiz bir poşet al tamamen etrafını sar gir havuza Big Grin
WRhitte takılanlar veled kesim.WTR de ise daha bi elit kesim var.Oyundan anlayan ve usturuplu.En azından "zaaa xd zuhahaa ehehe" gibi mesajlar yok burada.Buda WTR nin farkını koyuyor.Dikkat ederseniz WRhitte açılan konular,mesajlar hep aynı tip.
ya cevap yazsan post kasıyon derler böyle yapınca suskun derler Big Grin

bırak böyle daha iyi bence sessiz sakin o dediğin forumun yaş ortalaması 12 felan alayı post kasıyor Big Grin
ömer wr hit de bazı mod larda var ve ordan alıp buraya koyan üyelerde var.
o yüzden bizim forumumuz daha canlı olmalı onlar bizden alıp oraya koymalı demek sitediğim bu ömer (:
Ve post kasmak da neymiş post kasınca ne oluyormuş kimse öyle bir şey diyemez istersem günde 100 mesaj atarım.

Bana görede bana postcu diyenin yorumları post kasmak.
olm bi kere bizim forum girişince launcher var Big Grin başka hangi forumda var böyle sistem Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler