Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl bir premium paketi istersiniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-12-2010 11:01 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 09:25 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]warrock için aklınızdan geçen premium paketlerini ( paketin içinde neler olmalı ) yazarsanız ciddi olarak değerlendirilmeye alınacaktır.

Değerli Özden Karakütük'e, War Rock oyunu ve oyuncuları için sarfettiği emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Platinium premium'un gelmesi gerektiğine inanıyorum.Mevcut premium seçenekleri, sahip oldukları özelliklerinden dolayı yetersiz.

Platinium premium, 100k dinar, %50 exp ve dinar bonus, Süper Master özelliğine sahip, 2.sloth( dual baretta veya mp5k silahı dahil) yüklü, en fazla 20$ fiyat olarak oyuncuların hizmetine sunulmalıdır.

İnşaat Mühendisi için en olumsuz sahne, zemin özelliklerine ilişkin geoteknik raporu göz ardı etmektir.Mimari ve statik proje ne kadar mükemmel görünsede, uygulama alanınız yetersizse, uğraş ve emeğiniz hüsrana uğrayacaktır.

War Rock oyun yapımcısı ve K2Network, lüzumlu olan hamleleri yapmamakta ısrar etmektedirler!Türk oyuncularına hizmet eden değerli arkadaşlar, oyuncuların heveslerinin tamamen ortadan kalkmaması için yoğun uğraş vermelidir.

Değerli Özden Abi, bu konularla ilgili ne kadar yoğun uğraş verdiğinizi biliyorum.Yolunuz açık olsun.

Saygılarımla.

teşekkür ediyorum isteklerinizi derleyip ileteceğim istekler doğrultusunda yeni bir paket çalışması yapıcak K2
dinar sıkıntımız var.dinar konusunda yenilikler yapılmalı.
Benim düşüncem alınan premiyumla gelen dinarın az oluşu.Birde buna bağlı olarak oyun oynayan kişilerin yaş ortalamasına bakıldığında bu premiyumlarım fiyatlarının aşağıya çekilmesi gerektiğine inanıyorum..!
(03-06-2010 10:23 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]GOLD Premium
%50 Exp Bonus
%50 Market İndirimi
70.000 Dinnar
Tüm Haritalara Erişim
Clan Sistemi ve Clan Maçlarına Erişim
Px ürünlerine Erişim
Öncelikli Müşteri Hizmeti
Özel Odada açma (Şifreli Oda)
Özel İsimli Oda Açma
5. Slot Silah

Yeni Bir Sistem Olarak Her Premium Alana Belirli Miktarda Gold Coins Olucak.

Bronze Premium : 20 Gold Coins
Silver Premium : 50 Gold Coins
Gold Premium : 100 Coins

Bu Coins Sistemi Şöyle Olur

300 GC Toplayan 30 Günlük Famas
200 GB Toplayan 30 Günlük M60 Gibi Böyle Bir Sistem Olabilir Diye Düşündüm Smile

Olabilir bence
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler