Ozden abi bence bu arkadasların yazdıkları hep kendılerıne yontulan cumleler platinium pre falan denılıyordu bır aralar o gelse %75ex verse 30tl olsa 100bın dınar gıbı bır dınar verse ortalama daha mantıklı bır olay ortaya cıkar bence.
Süpriz Bir kod Hediye Edilmeli Bence
(02-12-2010 09:32 PM)xtunay Yazılan: [ -> ]Ozden abi bence bu arkadasların yazdıkları hep kendılerıne yontulan cumleler platinium pre falan denılıyordu bır aralar o gelse %75ex verse 30tl olsa 100bın dınar gıbı bır dınar verse ortalama daha mantıklı bır olay ortaya cıkar bence.
ben anlamıyorum daha fazla para vermeye mi meraklısınız ? şuan verilen para zaten bu oyuna laga hacklere 2 günde 1 çöken server e çok bile
(02-12-2010 09:34 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (02-12-2010 09:32 PM)xtunay Yazılan: [ -> ]Ozden abi bence bu arkadasların yazdıkları hep kendılerıne yontulan cumleler platinium pre falan denılıyordu bır aralar o gelse %75ex verse 30tl olsa 100bın dınar gıbı bır dınar verse ortalama daha mantıklı bır olay ortaya cıkar bence.
ben anlamıyorum daha fazla para vermeye mi meraklısınız ? şuan verilen para zaten bu oyuna laga hacklere 2 günde 1 çöken server e çok bile
aynen katiliyorum

Şimdi arz talep meselesi olarak düşünelim birde. İnsanlar premium'u 5th slot için alırlar. Mesela bir premium paketi olsun. Sadece 5th Slot versin vede PX'lere giriş hakkı versin ama +Exp vermesin. Yanındada 20k Dinar versin 1 aylık 5th slot + Premium gibi bir şey olur.
Özden abi her gold pre alana bir tane hediye item gelse gayet iyi olur ve dinar birazdaha artması lazım 55K çok az mesele 30 günlük gold pre alınca %25 duble exp up bedava olsa çok iyi olur bu tarzda çünkü exp upların hepsini alsan yaklaşık 100K ve dinar 55K ya dinarı artırmalılar yada EXP upları ucuzlatmalılar pre alanlara süpriz ödülde güzel olur mesela 10 kere pre alana 250.000 dinar bi kerede gelse güzel olur
bronz Dinar miktarı 40.000 Exp %30
silver Dinar miktarı 50.000 Exp %50
gold Dinar miktarı 70.000 Exp %60
platinium Dinar miktarı 100.000 Exp %80
Gold pre %75 ex up+dinar,75 k dinar gibi özellikler eklense çok iyi olur birde şu premium dinarlarının tekrardan peşin olarak verilmeside fena olmaz

Pek premium almıyorum, aldığım zamanda gold ve sırf exp + dinar için alıyorum.
Gold premium %75 exp, 100.000 dinar verse çok iyi olur.