Arkadaşlar Öncelikle Saygılar.
Ben şimdi insan gibi söyleyeceğim Benim Post cu olduğumu düşünen kişiler
Onlar buraya yazsın. Ben Forumu Bırakırım Direk. Arkadaşım Beni caydırdı eğer düşünen birisi varsa bırakacağım.Veya benden şikayetçi olan Derhal Bir daha girmemek üzere giderim.
Ya allah aşkına ne post'u ya ? Gün içinde açtığın 4-5 bilardo konusu post kasmak ise ben öleyim yani. post kasmak taa 2 yıl öncesinin konusuna yorum yapmakla olur. Alakasız yorum yapmakla olur. Video eklendiğinde izlemeden yorum atmakla olur. 5 dk videodur daha 1. dakikasında yorum yapmakla olur. Konuya abuk subuk sürekli yorum atmalarla olur. Ha ben günde ortalama 30-40 mesaj arası yorum yapıyorum. Ama 1 tanesi bile abuk post kasma değil. Burası forumdur. Biz de aileyiz yorum da yapılır, soru da sorulur, konu da açılır.
Şikayet değilde küçük bir önerim olucak bilordoyu çok ciddiye alma

Sen iyi bir insansın post felan kasmıyorsun bizle kalmaya devam et

Sen neden böyle davranıyorsun be ister adamlar sana post kasıyor desin ister başka birşey seni bilen biliyor.
seni destekleyen ve yanında olan arkadaşlarınla ol ve diğerlerini takma bizide bırakma
Ben bilardoyu ciddiye almıyorum geçen almıştım biraz aşırı kaçtı ama sonra barıştık biz furkan ile (:
Ben şimdi gördüm İsmini vermek istemiyorum isimsiz diyorum.
İsimsiz: Arkadaşım.Can ile oyun atıyoruz.
Arkadaşı.:Haa şu postcu Can mı?
İsimsiz:.......
Burada "PostcuCan" iLK ÖNCE BEN Sandım Ama yasazeki[can] yakın arkadaşıma demiş bana öyle dedi isimsiz arkadaşım ile kavga ettim gerçekten sevdiğim arkadaşımdı ama oda arkamdan vurdu bana değil ona inandı.
Can Çok hakllısın Aynen Dedikleriin bire bir i doğru
Ben mi postçuymuşum

Bi postçuluğumu kanıtlayın len bana. Yorum atmak yasak mı ?
Paranoyaklığın başlangıcı Can, seni iyi görmüyorum

Semih Saygıner'i aradım şimdi gelip seni evinden alacak ve bu paranoyaklığını yok edecek. Hatta senin için şarkı sözü bile yazacak o derece yani

Lan Can post kasma diyorum sana bak bu konuyu açarken bile amacı post kasmak.

hahaha

kim neresinden uydurmuş post kastını öm den nickini atsana merak ettim.

(07-20-2011 09:41 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ben mi postçuymuşum
Bi postçuluğumu kanıtlayın len bana. Yorum atmak yasak mı ?
4,276 yorumu kıskanıyorlar abisi

can banada öyle demiş birisi ama hayla bulamadım o kişiyi ):
nicki öğrensem ben konuşcam