Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu kadar.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-20-2011 09:44 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]
(07-20-2011 09:41 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ben mi postçuymuşum Big Grin Bi postçuluğumu kanıtlayın len bana. Yorum atmak yasak mı ?

4,276 yorumu kıskanıyorlar abisi Big Grin

2 tane can olduğu için ben konuyu açan cana dedim abisi zaten yorumumu dikkatlice okusaydın hangi cana dediğimi anlardın abisi Big Grin
(07-20-2011 09:44 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]
(07-20-2011 09:41 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ben mi postçuymuşum Big Grin Bi postçuluğumu kanıtlayın len bana. Yorum atmak yasak mı ?

4,276 yorumu kıskanıyorlar abisi Big Grin

olm bi ara bizim senle postumuz aynıydı ne ara fişekledin Big Grin Tabi benim sınav nedeniyle girmediğim aylarda fena yorum yaptın demi çakal Big Grin

Gece saat 3'de konu açıp kapatıyoruz Can post kasalım azıcık millet bize yetişiyor Tongue
Postçu: Forumda daha çok aktif olup hemen hemen her konuda görüşünü bildirebilen kişidir benim gözümde takma kafana Smile
lan hangi can ad yazım yasazeki veya candoğan deyin kafam allakbullakBig Grin
Doğan isimli can öm den at şu kişiyiBig Grin
bilsem ben konuşcam
He postcusun bırak forumu git
Ne saçmalıyorsun nan sen her denilene ne bakıyorsun sana kim dedi bunu onu merak ettim
(07-20-2011 10:23 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]bilsem ben konuşcam

sorun burdaya işte Wink bilmediğin şeylerle niye kafanı bozuyon Big Grin Big Grin
Boşver be Can kafalardan ses çıkar kulaklar duymak istemezse duymaz.Sen deki bendede var abeyyy Big Grin
Bu çocuğa ilişene ilişirim ban.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler