Bildiğiniz gibi TTnet te istediği kadar hızlı olsun ister istemez lag oluyor.Benimkide 8 mbit. Ben Faturaları fazla olduğu için kapatıp uydunete gececeğim. Acaba Uydunet Warrockta kötü bir şekilde lag yapar mı ? 3g Vardı pingler 549 - 789 arasındaydı acaba uydunet lag yapar mı ?
(07-20-2011 10:52 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi TTnet te istediği kadar hızlı olsun ister istemez lag oluyor.Benimkide 8 mbit. Ben Faturaları fazla olduğu için kapatıp uydunete gececeğim. Acaba Uydunet Warrockta kötü bir şekilde lag yapar mı ? 3g Vardı pingler 549 - 789 arasındaydı acaba uydunet lag yapar mı ?
+1.
Bizim alt komşu uydu net kullanıyor çok memnun olduğunu söylemişti geçen. Ama ttnet 8mb nasıl kasıyor orasını anlamış değilim

Kasmıyormuş Lag yapıyorrmuss
Sorun senin bulunduğun semtle alakalı olmasın veyatta modeminle ttnet kullanırken dandik modem verdilerdi daha sonra biriadsl geçtim yeni airties modem verdiler sorun kalmadı tüm mesele modemdeymiş. Uydu nette güzel ama turcellsuperonline tavsiye ederim.
(07-20-2011 10:52 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi TTnet te istediği kadar hızlı olsun ister istemez lag oluyor.Benimkide 8 mbit. Ben Faturaları fazla olduğu için kapatıp uydunete gececeğim. Acaba Uydunet Warrockta kötü bir şekilde lag yapar mı ? 3g Vardı pingler 549 - 789 arasındaydı acaba uydunet lag yapar mı ?
TTnet 8mbit kullanıyorum hızdan gayet memnunum. Lag falan da yok. Pingim 15-20ms. Sorun sende olabilir. Speedtest.net ten bir hız testi yapıp koyar mısın?
lag yapması senden kaynaklanıyo bence bende lag felan yok ttnetim
(07-20-2011 11:07 AM)Burak A. Yazılan: [ -> ] (07-20-2011 10:52 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi TTnet te istediği kadar hızlı olsun ister istemez lag oluyor.Benimkide 8 mbit. Ben Faturaları fazla olduğu için kapatıp uydunete gececeğim. Acaba Uydunet Warrockta kötü bir şekilde lag yapar mı ? 3g Vardı pingler 549 - 789 arasındaydı acaba uydunet lag yapar mı ?
TTnet 8mbit kullanıyorum hızdan gayet memnunum. Lag falan da yok. Pingim 15-20ms. Sorun sende olabilir. Speedtest.net ten bir hız testi yapıp koyar mısın?
Speedtest yapınca 6.47 mbit veya ona daha yakın sayılar çıkıyor.

Yani Uydunet Bağlıyayım mı ? Hem Daha ucuz.
(07-20-2011 11:13 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ] (07-20-2011 11:07 AM)Burak A. Yazılan: [ -> ] (07-20-2011 10:52 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi TTnet te istediği kadar hızlı olsun ister istemez lag oluyor.Benimkide 8 mbit. Ben Faturaları fazla olduğu için kapatıp uydunete gececeğim. Acaba Uydunet Warrockta kötü bir şekilde lag yapar mı ? 3g Vardı pingler 549 - 789 arasındaydı acaba uydunet lag yapar mı ?
Ping önemli, ona bakmalısın lag olayı için.
(07-20-2011 11:14 AM)Burak A. Yazılan: [ -> ] (07-20-2011 11:13 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ] (07-20-2011 11:07 AM)Burak A. Yazılan: [ -> ] (07-20-2011 10:52 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi TTnet te istediği kadar hızlı olsun ister istemez lag oluyor.Benimkide 8 mbit. Ben Faturaları fazla olduğu için kapatıp uydunete gececeğim. Acaba Uydunet Warrockta kötü bir şekilde lag yapar mı ? 3g Vardı pingler 549 - 789 arasındaydı acaba uydunet lag yapar mı ?
Ping önemli, ona bakmalısın lag olayı için.
Araştırtığımda İyi diyorlardı uydunet için. Hem Birisi Warrock canavar gibi kasılıyordu hiçde lag yoktu demiş .