6gb kotalı kullanıyorum gram lagg yok :/ Bence modeminde bir sorun olabilir. Şu ttnetin verdiği modemimi kullanıyorsun
Ben de bu sene uydunete geçmeyi düşünüyordum ama ttnet hızından memnun olduğum için kendimi riske atmak istemedim ve NET6 ya geçtim şu anda hızdan son derece memnunum. Uydunet in download hızları çok iyi paketleri var ama bunlar ping konusunda garanti vermiyor. Merkeze olan uzaklık, kablo uzunlukları, modem gibi unsurlar pingi her zaman etkiler. Bunları göz önünde bulundur derim. Çözüm aramadan sorundan kaçma hemen

Ben de bu sene uydunete geçmeyi düşünüyordum ama ttnet hızından memnun olduğum için kendimi riske atmak istemedim ve NET6 ya geçtim şu anda hızdan son derece memnunum. Uydunet in download hızları çok iyi paketleri var ama bunlar ping konusunda garanti vermiyor. Merkeze olan uzaklık, kablo uzunlukları, modem gibi unsurlar pingi her zaman etkiler. Bunları göz önünde bulundur derim. Çözüm aramadan sorundan kaçma hemen

TTnete devam et. Varsa Superonline fiber yoksa ttneti öneriyorum.
Ttnetten iyi bunu bil

Biri internete geç ben çok memnunum
ttnet 8mbit kullanıom ve hiç lag olmuyor hatta bütün pingler yeşil tabi karsıdaki adamda lag olmazsa

sende sorun vardır
Uydu net bilmem fakat turk net, smile vs. Çakma şirketlerden internet almayın. Hepsi ttnet'in kablolarini kullanıyor ( kullanmak zorunda yeni hat doseyemezler )
Benim ev santrale yakın. Ttnet 8mbit kullanıyorum fakat 8.50-8.30 arası alıyorum hızı.
Yakında 10mbit insallah xD vesselam

Benim 8 mbit. Dosyaları 700-800 kpbs ile indiriyorum. Ama warrockda pingim 200.Uydunete geçsen değişmez.