Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En iyi 5 Player..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Beyler bu foruma yeni üye oldum, artık burda takılıcam.Hazır küye olmuşken bi süredir aklkımdaki konuyu açayım dedim.

WarRock'da gördüğünüz en iyi 5 CQC oyuncusu kim?

Benimkiler bunlar

-mvpsahinoxx
-unerreicht
-vipdreamzzx
-bushertr
-byhayalet

Sizin fikirlerinizide alayım ki bu konu hakkında bilgi sahibi olayım Smile
Genel konuşmak pek doğru olmaz bu adamların 10a 1 skorunuda 1e 10 skorunuda bilirim Yani kıyaslama yapmak çok zor.
Biri ben bir kere Big Grin Genelde middle eastta takıldığımdan türk serverdaki herkesi tanımıyorum. Yalnız BGde Seloların clan çok sağlam Smile
(07-18-2011 11:17 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Nickin tanıdık gelio scarface eski opkçu nicki Smile nick benzerliği heralde Konuya gelirsek genel konuşmak yanlış olur bu adamların 10a 1 skorunuda 1e 10 skorunuda bilirim Yani kıyaslama yapmak çok zor.

herkezin kötü oynadıgı olur senin bu oyunda en iyilerden olarak nitelenidiricen kimse yok mu yani?
Blocta Trk0mando'yu tek geçerim. İsteyenler bi iki oyun atsın.

Aynı zamanda Turgay gördüğüm kadarıyla fazla oyuna girmez ama girdiği zamanda 15+ kill yapıyor hep. Hakkını yememek lazım.
(07-18-2011 11:18 PM)Scarfacee Yazılan: [ -> ]
(07-18-2011 11:17 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Nickin tanıdık gelio scarface eski opkçu nicki Smile nick benzerliği heralde Konuya gelirsek genel konuşmak yanlış olur bu adamların 10a 1 skorunuda 1e 10 skorunuda bilirim Yani kıyaslama yapmak çok zor.

herkezin kötü oynadıgı olur senin bu oyunda en iyilerden olarak nitelenidiricen kimse yok mu yani?

Byhayalet vipdream bide ben Smile Bu arada WarrockTR ailesine hoşgeldin
Benim görüşüm : WarRock'da en iyi en kötü diye birşey olmaz. Paralı oyunlarda bu gerçekleşmez. Ha "benim favorim şu adam" denirse ona eyvallah saygı duyarım. illa Pro'yum demek isteyen var ise Standart itemler ile paralı oynayan charlara karşı vs atıp onlarda galip gelirse ve hiç mağlup veya beraberlik olmazsa tamam o adam pro derim.
Cqc oynayanları pek tanımam ama güzel oynadığını bildiğim 2 kişi var(çoğu zaman teamkill atan)
slapnippy(yasazeki)
sahinkral2 (bu adam eski knifecilerden Big Grin knifede üstüne tanımam şuan knife oynamıyor cqc oynuyor ama helali var..)
Ha birde mvp clanı oyuncuları da çok başarılılar.
mvptrdodo isimli arkadaş psgnin ustası diyebilirim
(07-18-2011 11:21 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim görüşüm : WarRock'da en iyi en kötü diye birşey olmaz. Paralı oyunlarda bu gerçekleşmez. Ha "benim favorim şu adam" denirse ona eyvallah saygı duyarım. illa Pro'yum demek isteyen var ise Standart itemler ile paralı oynayan charlara karşı vs atıp onlarda galip gelirse ve hiç mağlup veya beraberlik olmazsa tamam o adam pro derim.

favorilerinizde olabilir, diğer yandanda demek istediğim o yani totos.gif
ben pek takmam kafayı arkadaş grubum vardır en iyi oynayan onu söyleyebilirim slapnippy Can bunu söylemek istemiyordum ama ilk ve son kez seni övdüm can Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler