Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En iyi 5 Player..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(07-18-2011 11:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(07-18-2011 11:25 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ben pek takmam kafayı arkadaş grubum vardır en iyi oynayan onu söyleyebilirim slapnippy Can bunu söylemek istemiyordum ama ilk ve son kez seni övdüm can Big Grin

Teşekkür ederim Mete, Ali'yi unutmuşsun ama olsun sorun değil. Her insan isim unutabilir poroblem değil yani hiç takma kafana.. Teşekkür ederim canım Big Grin

ahhhh Ali hacı seni unuttum ya kusura bakma çok çok çok özür dilerim oyunu bıraktığın için yazmadım ama sen bilki her zaman yerin farklı öyle kalacak
Veyis ve Fredy505 favorilerim.
byhayalet bence victory.gif
Aslında bu soruların genelde cevabı takım oyunu olur ama ; benim 3 yıldır şuana kadar gördüğüm en iyi 5 player:
1-l3ombastic
2-unerreicht
3-vipmagnetix
4.vipzephire
5-legrunt

Birde arkadaş çevremde aralarında en iyi diyebileceğim slapnippy Smile
l3ombastic, Mustafa Cömert, ben ikisini bilirim iyi oyuncu olarak. nbkpow3r da gayet iyi bir oyuncu.

Bana iyi diyenlere teşekkür ediyorum Smile
En iyi bulmak evdeki pc den pek belli olmuyor en iyi bulmak istiyorsanız etkinliğe giriceksiniz burdan yazmakla olmuyor ben en iyileri gördüm adeks cafede. size aklımdan geçenleri söyliyim eski oyuncuları yeniler pek güven vermiyor.

mvp clanında furkan . nikini tam bilmiyorum . bu çocuk etkinlikte birinci oldu . en iyi si bu kardeşimiz.
algoes birol ncahazard sefa mrthaknes hakan atamajor feyyaz bombacı çağrı

Dediğim gibi en iyi beşi bulmak zor sizin ve benim unuttuğum aklımda olmayan bir sürü adam var .
(07-18-2011 11:21 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim görüşüm : WarRock'da en iyi en kötü diye birşey olmaz. Paralı oyunlarda bu gerçekleşmez. Ha "benim favorim şu adam" denirse ona eyvallah saygı duyarım. illa Pro'yum demek isteyen var ise Standart itemler ile paralı oynayan charlara karşı vs atıp onlarda galip gelirse ve hiç mağlup veya beraberlik olmazsa tamam o adam pro derim.

doğru lafa ne denilecekkiSmile bu cevap yeterlı olur
xergin36,invad3r vardı eskiden şimdi iyi değil ama Smile unerreict
trwarrior unerreicht mvpsahinox fredy mvpcoach vipzephire
Bence de Slapnippy nin ss lerine baktım gerçekten güzel skorları var Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler