Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wfsr0ver hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Her oyundan atılan böyle konu açsaydı forumda oyundan atılmaktan başka konu olmazdı alış bunlara seni tek kişi voteler ama diğerleri y demezse odada kalırsın bu yüzden tek atanı suçlama demek ki diğerleri de seni istemiyormuş..
(07-17-2011 02:24 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Her oyundan atılan böyle konu açsaydı forumda oyundan atılmaktan başka konu olmazdı alış bunlara seni tek kişi voteler ama diğerleri y demezse odada kalırsın bu yüzden tek atanı suçlama demek ki diğerleri de seni istemiyormuş..

Burda ki olay sadece o değil kişi zaten power level yapmış,ama Diğerlerinin istememesi de ne demek onu anlamıyorum hack açmam bişey yapmam
Hacksın yada degılsın benı ılgılendırmez fakat o kadar kısı cık veya kfr edınce atmak zorundayım + ts den arkadaslarımda rahatsız oluyordu.Attık olay bu Neyı zorluyorsun kı hala sen .ınsanlıkmıs sendenmı ogrenecem krdsm.sorun vardıkı atıldın,hala ne yapmaya calısıyorsun onu anlayamadım ?
(07-17-2011 02:27 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]Hacksın yada degılsın benı ılgılendırmez fakat o kadar kısı cık veya kfr edınce atmak zorundayım + ts den arkadaslarımda rahatsız oluyordu.Attık olay bu Neyı zorluyorsun kı hala sen .ınsanlıkmıs sendenmı ogrenecem krdsm.sorun vardıkı atıldın,hala ne yapmaya calısıyorsun onu anlayamadım ?

peki seni vicdanına bırakıyorum iyi forumlar
sağol sanada
ayıp birşey power level yapıyor yediremiyor adamı atıyor neiiiin erkekliğe sığmaz
1. si forum tartışma platformu değil.
2. si video, ss sadece banlatmak için gerekir, burada wfsr0ver nickli oyuncunun plevel olduğu çok açık.
3. sü sebep belirtmeden atan kişiler benim gözümde koca 1 0'dır. Sebebini belirt adam çıkarsa çıkar çıkmaz ise atabiliyorsan at.
4. sü kimse kimseye tw vermek zorunda değil, ki tw hack bulma programı değil.
5. si arkadaşımız sinirlenmiş araştırmış ve konu açmış, burada sadece oyundan atıldığı için bir sinirle attı beni odadan konusu değil.
6. sı 2' kişi birlik olup adamın üstüne gidiyorsunuz. Hanginiz wfs acaba merak ettim Smile
7. si kavga edecek,tartışma çıkaracaksanız altta chat programı var. işinizi oradan halledin.

beyfendi
(07-17-2011 01:47 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]AYrıca 68-69 2 GUN ac gozunu dıkkatlı bak !!!
AYrıca 68-69 2 GUN ac gozunu dıkkatlı bak !!!

Ayrıca; sen gözünü aç dikkatlice bak Smile
(07-17-2011 01:46 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]banlanıcakdır birgün Angry

Sanmıyorum weeeylere bak yakında 100 lvl olcaklar hala bişey yok !! Angry
Ben 2 saattır dıyorumkı sıze sebebı varkı attım.O kadar kısıde buna sahıttır.(senın gozunde olup olmamaıda o.degıl)
Ve bende senın dedıgın gıbı attım.
2-Ben ona hack demedım.Tw ben ıstemedım.
powerlevel konularında bana göre ss şartı aranması yalnış hepimiz biliyoruzki 68den 69levele İKİ GÜNde kimse geçemez Smile hem ss nasıl alacak 2 kişilik şifreli odada oynuyorlar ve ayrıca ateşli tartışmanızı burda değil özelden yapın
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler