(07-17-2011 01:55 PM)Enigma Yazılan: [ -> ] (07-17-2011 01:50 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]Dostum Ayrıca senden tw ıstedıler vermemıssın ??
Dostum Ayrıca senden tw ıstedıler vermemıssın ??
Keşke adamı atmasaymışsın.Şimdi banlanma şansın çok ama çok yüksek.
kimse benden istemedi Şimdi burda forum yalancılığı yapma neymiş istenmediğin için atılmışsın BUNUN tek bir nedeni de KISKANÇLIK YENİLMEYİ HAZMEDEMEMEK bu kadar dır işte siz bu kadarsınız tamam mı?
BURDA Kıskanclık dıye bısey yok cunkku senınle aynı takımdaydık yenılme duygusu olmaz bu 1

2.senın neyını kıskanım ben oynayısından goruyuoruz ne kadar agladıgını ....
(07-17-2011 01:47 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]AYrıca 68-69 2 GUN ac gozunu dıkkatlı bak !!!
AYrıca 68-69 2 GUN ac gozunu dıkkatlı bak !!!
haha 2 günde olunca power olmuyomu bırak bu işleri ya

güldürme beni
(07-17-2011 01:30 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]SS olmadan hiç bir şeyi kanıtlayamazsınız.Powerlevel yaptığı kesin bu arada.
ss Olmadan mı

ya bırak kendisine sorun ne ss si hani yok ortalıklarda ??
Ss varmı ? video varmı ? Bos kovalama!!!
Bu arada sustun.Sanırsam Yukarıda yazdıkların yalan cıktı he ?? O kadar kısı sıkayetcı ıken Sen sıkayetcı olan yok diyorsun ..!
(07-17-2011 02:00 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]BURDA Kıskanclık dıye bısey yok cunkku senınle aynı takımdaydık yenılme duygusu olmaz bu 1
2.senın neyını kıskanım ben oynayısından goruyuoruz ne kadar agladıgını ....
Oynayışımla bunun bir ilgisi yok ayrıca ben odada 18-6 gidiyordum 1. si ,2 .si Power yapan adam benim muhattabım olamaz hakkınla oynamıyorsun kul hakkına giriyosun daha ne konuşuyorsun
(07-17-2011 02:06 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]Ss varmı ? video varmı ? Bos kovalama!!!
Bu arada sustun.Sanırsam Yukarıda yazdıkların yalan cıktı he ?? O kadar kısı sıkayetcı ıken Sen sıkayetcı olan yok diyorsun ..!
Neyin şikayetini yapıyolar onu söylermisin bana "epionzi1 bomba atıyo biz ölüyoruz wh" Şikayet bumu, bunu zaten günde bana 18231283 kez söylüyolar hepsinede TW mi veriyorum Şimdi sen burda bana Kanıt yok falan deme Seni kendi vicdanına bırakıyorum adam gibi doğruyu söylersin belki.Gerçek bir erkek gibi
Elinde Kanıt Olmadan Kimseyi Yargılayamazsın.Olsa bilede Yargılamak sana Dusmez.
Forumda Bos Bos konular Pesınde Kosma..İisim Lekelemek ıcın.
(07-17-2011 02:10 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]Elinde Kanıt Olmadan Kimseyi Yargılayamazsın.Olsa bilede Yargılamak sana Dusmez.
Forumda Bos Bos konular Pesınde Kosma..İisim Lekelemek ıcın.
Arkadaşlar bu kişi kendisine saygısını kaybetmiş ben bunla daha neyi konuşayım "İsim lekelemek için diyor" Kendisi sebepsiz sualsiz atmıştır beni ,beni tanıyanlar zaten bana hak verecektir.Ayrıca ben neden durup dururken böyle bir yalan uydurayım .
(07-17-2011 02:13 PM)10suzolmazz Yazılan: [ -> ]SS koy kanıt olarak
O an almadım ss Ama baştaki mesajlarına bakın ne diyor "İstenmiyorsan ben napayım diyor " Şimdi birazdan da siler o mesajları
Bak Once Power level dedın Sonra Caydın Ve odadan Sebebsız ATtın dıyorsun.Sahıtler Bıle var canım sen rahat ol ben 1 level olan adamı bıle atmam sebebsız yere.Herkes Laf edıyorduku atıldın !!! Sende Adam olaydın cıkardın.Benıde bılen bılır aslanım sen rahat ol..
(07-17-2011 02:17 PM)kanarya93 Yazılan: [ -> ]Bak Once Power level dedın Sonra Caydın Ve odadan Sebebsız ATtın dıyorsun.Sahıtler Bıle var canım sen rahat ol ben 1 level olan adamı bıle atmam sebebsız yere.Herkes Laf edıyorduku atıldın !!! Sende Adam olaydın cıkardın.Benıde bılen bılır aslanım sen rahat ol..
Power level den cayan kim? Bu gayet açık Power levelsin o ayrı bişey zaten, Şuan senin insanlığından konuşuyoruz.neyin şahiti var ? Soruyorum .Laf etmeleri bir nedenmi?