Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gelecek Olan Yenilikler Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

Gelecek olan bazı yeniliklerden daha önce söz etmiştim 2. kez dün ertelenmişti henüz gelmedi ancak özet olarak biraz bilgilendirelim.

Şu anda gelecek olan yenilikler içinde Yeni bir Cephanelik (İtem Shop) Tam anlamıyla hazır eğer bir problem olmaz ise gelecek olan yenilikler içinde bu kesin olarak mevcut.Çok özellikli kullanımı oldukça kolay bir Messenger ise yolda.Henüz tam olarak hazır değil (D.E) Dream Execution Messenger üzerinde çalışıyor yani şu anda bunun için pek umut vermek istemiyorum tam olarak hazır olduğunda zaten gerekli şekilde bilgilendirileceksiniz.

Cephanelik şu anda kullandığınızdan hem Renk ve Tema olarak hemde Şekil ve Kullanım Tarzı olarak çok daha farklı olacak.Kullanımı oldukça kolay ve kullanışlı olduğu gibi ayrıca şu anda kullandığınızdan farklı Seçeneklerde sizlerle olacak (İşte Sürprizin Bir Kısmı Burada).

Yolda olan Messenger'dan söz edecek olursak Arkadaşlarınızı ekleyebileceğiniz onlara oyun içerisinde her kanalda erişebileceğiniz Chat,Katılım,Çağırma özellikleri gibi oyun oynarken çevrenizle irtibatınızı her an en üst seviyede tutacak özelliklere sahip olacağını tahmin ediyoruz.
Oyunun kendi ts'si gibi bir şey olabilirmi. Örneğin ts'ye gerek kalmadan konuşma gibi.
Cod, Black Ops'da var o hoş bi'şi. Yarın gelsin bari.
yarınmı gelicek peki bu güncellemeler?
ee gelsin artık ! Big Grin
Oyun içinde sesli konuşma olmasın.Şayet bebeler ellerine mikrofonu aldımı"zaaa xD nasıl vurdum ama eheheh zuhaha xddd" bi başlarsa oynanmaz o oyun artık.
+ küfür de baya bi olur. Ben cephaneliği merak ediyorum . Getirsinler şöyle exp dinar %50 up dinar up- exp uplar %50 paketleri falan düzgünce level atlamayı kolaylaştırsınlar. Farklı paketler olsun içinde örneğin,

engineer paketi-

10 gün mp7a1-
7 gün ammo box -
7 gün m14 -
3 gün exp %30 up

medic paketi -

10 gün mp7a1-
7 gün medic box-
3 gün mac10
3 gün %30 exp up

Assault paketi-

10 gün famas-
3 gün flash-
1 gün xm8 aligator
3 gün exp dinar %25 up

falan filan güzel olur
Messenger olayı tahmin ettiğim gibi bişey olursa çok iyi olacak ama o ancak cp 5'te falan gelir (yani yaklaşık 7-8 yıl sonra)
Hayırlısı bakalım.

Burak Kandöker

(07-15-2011 07:54 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Messenger olayı tahmin ettiğim gibi bişey olursa çok iyi olacak ama o ancak cp 5'te falan gelir (yani yaklaşık 7-8 yıl sonra)

O kadar uzak değil=)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler