(07-15-2011 07:49 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Oyun içinde sesli konuşma olmasın.Şayet bebeler ellerine mikrofonu aldımı"zaaa xD nasıl vurdum ama eheheh zuhaha xddd" bi başlarsa oynanmaz o oyun artık.
Eğer ki böyle bir sistemde küfür banlanma sebebi olursa oyunun yarısı banlanır veledlere küfürden.
Eğer ki böyle bir sistemde küfür banlanma sebebi olmazsa ağzına gelen küfür eder.
Yani iki ucu b.klu deynek gelmesin böyle bi şey.
bu özlellikler pointblank dıe oyundada az cok mevcut eger gelırse cok guzel olucak
Hiç güzel olmaz. Küfür 'ü denetleyen bir şey olamaz. Mute falan olursa hani olabilir.
(07-15-2011 07:58 PM)sold0718 Yazılan: [ -> ] (07-15-2011 07:49 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Oyun içinde sesli konuşma olmasın.Şayet bebeler ellerine mikrofonu aldımı"zaaa xD nasıl vurdum ama eheheh zuhaha xddd" bi başlarsa oynanmaz o oyun artık.
Eğer ki böyle bir sistemde küfür banlanma sebebi olursa oyunun yarısı banlanır veledlere küfürden.
Eğer ki böyle bir sistemde küfür banlanma sebebi olmazsa ağzına gelen küfür eder.
Yani iki ucu b.klu deynek gelmesin böyle bi şey.
counterdaki gibi ses kapama olabilir

bu özelliği unutmayın
ayrıca gelirse bunlar oyun daha iyi olur en azından değer verildiğimizi anlarız
bu ozellik combat armsta vardı mikrofon ozelligi ama avrupa oldugu icin her ırktan oyuncu vardı (kürdistan clanlı oyuncular bile vardı

) ama kimse kufur etmiodu cunku birbirlerinin dillerini bilmiosun ingilizce zar zor konuşuosun sadece clanda tek türk oldugu icin ole konusuoduk warrocktada sadece clan oyuncuları icin gelse iyi olur bide combat armsta video cekme programı yüklüydü oyunda hackmi cıktı hemen page upa basıodun cekiyodu videoya sonra yine oyunu kapatmadan upload diodun youtube uyeligi varsa youtubeye yukleniodu sonra öm yoluyla istersen yollarsın gmye ama zaten bakıyolardı youtubeye g1 bunları düsünemio biraz düsünse ve item shopu zenginleştirse hackler gittimi oyun süper olur zamanla lag olayıda kalkar cünkü genellikle lagı yapanlar hack oluyor

neyse çok konuştum galiba

Her silah 1,3,7,15,30 gün alınabilicek sanırım ama bize bunlardan çok ne zaman geleceği önemli

2 haftadır bekliyoruz.
Gelsin belki oyuna dönerim

bu msnger olayı nfs world de var gayet güzel