Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metalboy95'e gelsin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
[Resim: 564.jpg]
bu ssı hatırladınmı bakalımSmile
adam chapterlardır aynı nicki kullanıyor Big Grin seninde arşivin bayağı kabarıkmış o kadar format atıyosun temiz ssler Big Grin
Smile sen ne dıyorsun be mete özden kara 33k dınar eventı yaptıgı ss var zamanı gelsın koyacam ss çokSmile
(07-14-2011 01:11 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Smile sen ne dıyorsun be mete özden kara 33k dınar eventı yaptıgı ss var zamanı gelsın koyacam ss çokSmile

her formatta siliniyor ssler artık tutucam bir klasördede hep söylüyorum formatta gene unutup gidiyor hatıralarım Sad
baya eskiymiş Smile
Bendede böyle yüzlerce ss var ama silindi formatla geri getircem bir ara çok isterim.Hatırlarmısınız sniper kit assoult kit vardı ilk sniper kit aldığım zamanı hatırladım şimdi.Tabi daha eskilerdede ilk ssg aldığımı eğer arşivine bakarsan bende xtremelife nickiyle oynuyordum hep ondan önce bir çarım vardı ne oldu hatırlamıyorum 12 lvl de 3 ay bıraktım sonra geri başladım of beni nostalji ye götürdün gece gece Big Grin
Oba Smile
la konuyu actık foruma gırmedı adamBig Grin baska zaman forumdan cıkmazdı sans yokkı bendeBig Grin
haha Big Grin Big Grin
Çok eski ss Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler