Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metalboy95'e gelsin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(07-14-2011 01:11 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Smile sen ne dıyorsun be mete özden kara 33k dınar eventı yaptıgı ss var zamanı gelsın koyacam ss çokSmile

Helal Olsun Smile
Belki kimse inanmıyor ama zamani gerince koyacam az sabredin
(07-14-2011 02:20 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Belki kimse inanmıyor ama zamani gerince koyacam az sabredin

adamım

Muck İbrahim den Smile)
(07-14-2011 12:50 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 12:46 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 12:44 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]ılk sayfaya baktınmı sen

hee baktım kaç yılında acep bu Big Grin Big Grin ? Kaç chapter geçti vay be Big Grin

Yıllar ne çabuk geçiyo ya çok küçükken başlamışım warrock'a be Big Grin

Efsane olmam mutlu ediyo lan beni

hehe bencede

chapterlardır espirisi benim kötü olabilir ama ben buldum Angry Chapterlardır aynı nick iznim olmadan hiçbir yayıncı kuruluş ve postta kullanılamaz Big Grin bu bir Mete Han EROĞLU® postudur Big Grin

evet sen daha küçücüktün ben sana oyunu öğretiyordum ama bir türlü öğrenemiyordun lanet olası günün birinde öyle bir çıkış yaptınki en proların bile prosu olmustun ama beni hala yenemedin Big Grin
(07-14-2011 02:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 12:50 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 12:46 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 12:44 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]ılk sayfaya baktınmı sen

hee baktım kaç yılında acep bu Big Grin Big Grin ? Kaç chapter geçti vay be Big Grin

Yıllar ne çabuk geçiyo ya çok küçükken başlamışım warrock'a be Big Grin

Efsane olmam mutlu ediyo lan beni

hehe bencede

chapterlardır espirisi benim kötü olabilir ama ben buldum Angry Chapterlardır aynı nick iznim olmadan hiçbir yayıncı kuruluş ve postta kullanılamaz Big Grin bu bir Mete Han EROĞLU® postudur Big Grin

evet sen daha küçücüktün ben sana oyunu öğretiyordum ama bir türlü öğrenemiyordun lanet olası günün birinde öyle bir çıkış yaptınki en proların bile prosu olmustun ama beni hala yenemedin Big Grin

Senle hiç vs atmadım iftiracı Big Grin
Ya sen zaten Pro sun Mete bilmiyenmi var
Mete vs Big Grin
Beyler işin cıvkınımı çıkarıyosunuz ne diyosanız anlamadım bi gizemler falan Smile Ne halt yapacaksanız yapın foruma ne koyacaksanız koyun Ss.gif

orda bi Selam vermişiz o kadar. Daha ne ss varsada koy ibrahim koy hepsini forumada bi görelim Smile benim warrock'la bi bağlantım kalmadı charında adı çıkmış ne olduysa olmuş banane artık
tamam kızma la espiri yaptım ne alınıyosunki hemen Big Grin
konuyu anlamamıssın lo sen kızma sadece eskı carının ssını koydum hatıra dıye de mevzu degısmısBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler