insan olan herkez birbirine hainlik yapmaz benim aklımdan şeytanlık geçse karşımdakini düşünürüm ve yapmam bana yaptıklarında ise gülerim mesela bi adama 2 aw50f kodu verip 1 xm8 alıcaktım ismini vermiyim anlaşma şöyleydi ben önce 1 aw50f vercektim sonra o xm8 gönderip ikinci aw50yide ben göndercektim ilk aw50f i gönderdim xm8 i gönderdi aw50f i gönderdim birde ne göreyim javelin vermiş sonrada güldüm ve hayırlı olsun dedim yani şunu demek istiyorum en güvenilir insan benim benden al çarı

Al bence boşu boşuna elit yapmazlar adamı

(07-13-2011 12:18 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ] (07-12-2011 11:45 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]İlk öncelikle Türkiyenin en kaliteli sitesine bu konuyu açmışın ve en doğru kararı almışın adminlerin söylediklerine dikkate almanı tafsiye ederim . benim fikirimi sorarsan alma sakın.
Batuhan merci espiri yapıyor turgay 'da al demiş ? Bu adam elite yani çok uzun süredir burada o adamın ismi boşuna sarı yazmıyor.
Espiri yaptığı zaten aşikare ortada. yazıma dikkat edersen almanı tafsiye ederim dedim kendi fikrimde almamasından yanadır kişinin elit olması veya olmaması birşey değiştirmez zamanında çok iyi tanınan adminde vardı hck açtı ve sürüldü ben ona hck açtı demiyorum sadece fikrimi söylüyorum..
Satış sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.. Beni destekleyen herkeşe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun.
Tişikkür ederim

Hayırlı olsun Alican'cığım

Paracaklarını güle güle harca