Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgi Almak İstiyorum !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
insan olan herkez birbirine hainlik yapmaz benim aklımdan şeytanlık geçse karşımdakini düşünürüm ve yapmam bana yaptıklarında ise gülerim mesela bi adama 2 aw50f kodu verip 1 xm8 alıcaktım ismini vermiyim anlaşma şöyleydi ben önce 1 aw50f vercektim sonra o xm8 gönderip ikinci aw50yide ben göndercektim ilk aw50f i gönderdim xm8 i gönderdi aw50f i gönderdim birde ne göreyim javelin vermiş sonrada güldüm ve hayırlı olsun dedim yani şunu demek istiyorum en güvenilir insan benim benden al çarı Smile
(07-13-2011 01:21 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]insan olan herkez birbirine hainlik yapmaz benim aklımdan şeytanlık geçse karşımdakini düşünürüm ve yapmam bana yaptıklarında ise gülerim mesela bi adama 2 aw50f kodu verip 1 xm8 alıcaktım ismini vermiyim anlaşma şöyleydi ben önce 1 aw50f vercektim sonra o xm8 gönderip ikinci aw50yide ben göndercektim ilk aw50f i gönderdim xm8 i gönderdi aw50f i gönderdim birde ne göreyim javelin vermiş sonrada güldüm ve hayırlı olsun dedim yani şunu demek istiyorum en güvenilir insan benim benden al çarı Smile

Sonunu çok güzel bağlamışsın Big Grin Big Grin
güvenilirdir almalısın victory.gif
Al bence boşu boşuna elit yapmazlar adamı Big Grin
(07-13-2011 12:18 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(07-12-2011 11:45 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]İlk öncelikle Türkiyenin en kaliteli sitesine bu konuyu açmışın ve en doğru kararı almışın adminlerin söylediklerine dikkate almanı tafsiye ederim . benim fikirimi sorarsan alma sakın.

Batuhan merci espiri yapıyor turgay 'da al demiş ? Bu adam elite yani çok uzun süredir burada o adamın ismi boşuna sarı yazmıyor.

Espiri yaptığı zaten aşikare ortada. yazıma dikkat edersen almanı tafsiye ederim dedim kendi fikrimde almamasından yanadır kişinin elit olması veya olmaması birşey değiştirmez zamanında çok iyi tanınan adminde vardı hck açtı ve sürüldü ben ona hck açtı demiyorum sadece fikrimi söylüyorum..
Satış sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.. Beni destekleyen herkeşe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun.

Tişikkür ederim Big Grin
Hayırlı olsun Alican'cığım Smile Paracaklarını güle güle harca Big Grin
(07-13-2011 01:52 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun Alican'cığım Smile Paracaklarını güle güle harca Big Grin

Sağol cicim Big Grin
yalnız sanırım Forumun en uzun post konusu bu oldu Big Grin
(07-13-2011 01:59 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(07-13-2011 01:52 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun Alican'cığım Smile Paracaklarını güle güle harca Big Grin

Sağol cicim Big Grin
yalnız sanırım Forumun en uzun post konusu bu oldu Big Grin

Yoo Big Grin bkz:8 Temmuz NASA Uzaya araç fırlatıcak ( Canlı )
of be 57 post Big Grin
oda benden çıkma Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler