Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgi Almak İstiyorum !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(07-12-2011 10:26 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ağlicam Big Grin

Teşekkürlerimi fırlatırım hepinize. Charı sattığımda hazırlanın tatile çıkıyoruz Tongue

tamamdır nereye gidiyoruz alayım bileti ?
Dur ! Sakın alma ! dolandırıcı bu adam sakın ! bizi dolandırdı kaç milyar borca soktu bizi. Herkese güven bu adam güvenme !
Şakalan şaka
(07-12-2011 10:33 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Dur ! Sakın alma ! dolandırıcı bu adam sakın ! bizi dolandırdı kaç milyar borca soktu bizi. Herkese güven bu adam güvenme !
Şakalan şaka

Ne milyarı canım sadece 5 külçe altın aldım sizden Big Grin
Sağlam bir karaktere sahiptir Yamuk yapmaz Smile
(07-12-2011 10:33 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Dur ! Sakın alma ! dolandırıcı bu adam sakın ! bizi dolandırdı kaç milyar borca soktu bizi. Herkese güven bu adam güvenme !
Şakalan şaka

CTRL + A Big Grin
Adamın kısılıgını zaten gecmıs yorumlardan okuyarak anlarsın bıze sorman bıle hata yanı
Ona güvenmiceksen kimseye güvenme Tongue
(07-12-2011 10:56 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Adamın kısılıgını zaten gecmıs yorumlardan okuyarak anlarsın bıze sorman bıle hata yanı

İbrahim güven konusunda ben buraya başvurmasını istemiştim Smile
(07-12-2011 10:56 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Adamın kısılıgını zaten gecmıs yorumlardan okuyarak anlarsın bıze sorman bıle hata yanı

(07-12-2011 11:01 PM)Ryder Yazılan: [ -> ]Ona güvenmiceksen kimseye güvenme Tongue

Teşekkür babında saat 12'den sonra size rep atacağım,şimdi atmak istemiştim fakat çok rep yolladın dedi Big Grin
Ailemi evemi çoluğumu çocuğumu emanet ederim ona gözümü kırpmadan beyfendi
yok yanı konu acmadan önce profılden arastırsaydı keske onu demek ıstedım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler