Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bodrum mu Marmaris mi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar tatil planımız var fakat Bodrum ya da Marmaris te 1er tanıdık buldum ikiside buraya gelin diyor Big Grin
Marmaris e daha önce gitmiştim fakat Bodrum u bilmiyorum.
Yardım almak istediğim konu her iki yere de gidip şuraya hertürlü kefil olurum diyecek biri..
Neresi daha güzeldir tavsiyelerinizi bekliyorum..Teşekkürler..
(Bu arada uzun süredir forumda yoktum tatile girdik ve köye net bağlatmaya uğraşıyorum)
senin tatil planın var bizim oda yok Big Grin

Bodruuummm kesinlikle
Memleketin Tongue Big Grin
(07-12-2011 08:01 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]senin tatil planın var bizim oda yok Big Grin

Bodruuummm kesinlikle
Bodrum da çok hır var diyolar.Daha elit olmasını istiyoruz Smile
Bodrum zaten elit biraz magazin izle Big Grin
Bir 5 yıllık turizmci olarak ikiside süper yerler fakat eğer 1 kere gördüğün yere 2. kez gitme başka şansın var Bodrum gibi oraya git.
madem elitlik yer istiyorsun git bodruma şu magazincilerin çektiği yere git ne hırt ne mırt hepsi elit insanlar Big Grin
Bodrum'da neresi ?

Bodrum/Turgut Reis'e git bence gerçekten çok güzel bi' yer Tongue
Abi dun antalyadaydım serefsızım öyle bır nem varkı tatıl ıcın antalyaya falan gıtmem gıderım bızım köyun yaylasına usurum yaz ayında denızden bıle ıyı gelır bana aklın varsa gıt köye en ıyısı köy merkezdeyse gıtme yayla tarzındaysa gıt derım

Burak Kandöker

Marmaris genelde orta yaş insanlarının kafa dinlemek için gittiği yerler çoğunlukla ama bodrum daha canlı gece ve gündüz aralıksız eğlenebileceğin biryer
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler