07-12-2011, 11:21 PM
07-12-2011, 11:23 PM
Daha dün arkadaşlarla konuştuk :
Emir : Bodrumda araban yoksa bi cacık yapamazsın.
Alican : Neden ?
Emir : Otobüs parası 5TL,3 gün gittik 250tl otobüse bayıldık.
Alican : !?...
Emir : Bodrumda araban yoksa bi cacık yapamazsın.
Alican : Neden ?
Emir : Otobüs parası 5TL,3 gün gittik 250tl otobüse bayıldık.
Alican : !?...
07-12-2011, 11:27 PM
Paran varsa bodrum yoksa marmaris
Malum kızlar, gece aktiviteleri, gündüz aktiviteleri derken çok para harcanıyor 
Malum kızlar, gece aktiviteleri, gündüz aktiviteleri derken çok para harcanıyor 
07-12-2011, 11:34 PM
Durumdan anlaşılacağı üzere bodruma paran varsa git diyor herkez. Öyle bir havasıda var cidden.
Marmaris akar
Marmaris akar

07-12-2011, 11:45 PM
abi bodrumda marmariste iyi ama paraya bakar ama bodrumu tek geçerim mashar abide öyle diyor 
Video Görünmüyorsa Buraya Tıkla.

Video Görünmüyorsa Buraya Tıkla.
07-12-2011, 11:47 PM
Marmaris derim 

07-13-2011, 12:28 AM
(07-12-2011 11:19 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Marmaris genelde orta yaş insanlarının kafa dinlemek için gittiği yerler çoğunlukla ama bodrum daha canlı gece ve gündüz aralıksız eğlenebileceğin biryer
07-13-2011, 12:43 AM
(07-12-2011 10:59 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Abi dun antalyadaydım serefsızım öyle bır nem varkı tatıl ıcın antalyaya falan gıtmem gıderım bızım köyun yaylasına usurum yaz ayında denızden bıle ıyı gelır bana aklın varsa gıt köye en ıyısı köy merkezdeyse gıtme yayla tarzındaysa gıt derım
Niye tarlamı biçecek yaz ayında
? Antalyada 4 yıl çalıştım düşün o nem ve hava sıcaklığında üzerimde üniforma vardı. 
07-13-2011, 01:43 AM
Saçmalamayın uleyn !
Tabii ki Bodrum =)
Tüm sahil kısmını gezdim Türkiye'de, tatil yapılabilecek en güzel yer Bodrum'dur.
İstersen elit takılırsın gecede 800 ila 2000 lira arası para bayılırsın.
İstersende normal takılırsın 50 - 200 lira para bırakır eğlenirsin.
İstersen Catamaran'a gider 45 liraya sadece girer bi meyve suyunu içer sabaha kadar dansedersin
Sonra ki kısımlar senin vücut diline kalmış bişey.
Bodrum'da istediğin gibi eğlenebilirsin.
Minibüs olayı hakkında bir bilgim yok ancak sıcak havada minibüs çekilmez.
Benim A2 ehliyetim olduğu için her bodruma gidişimde scooter ( motorsiklet ) kiralıyorum ve babalar gibi geziyorum.
Araçla şehir merkezine indiğin zaman " park sorunu ve trafik çilesi " adamı bezdiriyor. Motoru istediğin yere çek, ondan sonra istediğini yap.
Marmariste gece hayatı tek bir bölgeye kısılmış durumda, ayrıca gece ortaya çıkan travesti çetesi gece keyfinizi kaçırabilir. O kadarda iyi bir gece hayatı yok.
Sonuç ; Bodrum'a git, beğenmezsen yaşama
Tabii ki Bodrum =)
Tüm sahil kısmını gezdim Türkiye'de, tatil yapılabilecek en güzel yer Bodrum'dur.
İstersen elit takılırsın gecede 800 ila 2000 lira arası para bayılırsın.
İstersende normal takılırsın 50 - 200 lira para bırakır eğlenirsin.
İstersen Catamaran'a gider 45 liraya sadece girer bi meyve suyunu içer sabaha kadar dansedersin

Sonra ki kısımlar senin vücut diline kalmış bişey.
Bodrum'da istediğin gibi eğlenebilirsin.
Minibüs olayı hakkında bir bilgim yok ancak sıcak havada minibüs çekilmez.
Benim A2 ehliyetim olduğu için her bodruma gidişimde scooter ( motorsiklet ) kiralıyorum ve babalar gibi geziyorum.
Araçla şehir merkezine indiğin zaman " park sorunu ve trafik çilesi " adamı bezdiriyor. Motoru istediğin yere çek, ondan sonra istediğini yap.
Marmariste gece hayatı tek bir bölgeye kısılmış durumda, ayrıca gece ortaya çıkan travesti çetesi gece keyfinizi kaçırabilir. O kadarda iyi bir gece hayatı yok.
Sonuç ; Bodrum'a git, beğenmezsen yaşama

07-13-2011, 02:36 AM
Dediğim gibi Yazı tura at içinden geçene tura de. (para yere düşsün)