Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Doların yükselişi elektronik eşya alışverişlerinde sıkıntı yaratıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar.Arkadaşlar dolar 1,65 e kadar yükseldi ve son 20 yılın zirvesinde.Elektronik eşya alacaktım fakat eşyanın fiyatı dolardan dolayı 150 tl kadar arttı.Acaba doların önümüzdeki günlerde düşmesi mümkün mü?
dusse bıle 1500lere kadar dusme olmaz 1500lere dusme olması ıcın cok beklemen lazım yanılmıyorsam tabı
bencede zor beklersin 3 ay önce elektro gitar almıştım oda dolar üzerinde işlem yapılıyordu 1.61civarındaydı pek bekleme yani
Yani birden çok düşmesini bekleme bence. Düşse bile küçük değişmeler olacaktır uzun vadede. Onu da direkt olarak fiyatlara yansıtmazlar.
Dahada artarsa üzülürsün 150 lira olur 200 lira Hemen al ne alıcaksan.
dolar kumar gıbı bırsey ne zaman yukselıp en zaman dusecegı bellı olmuyor sana göre en ıyı fırsat ne zamansa ozaman al
Dolar'ın ne zaman yükseliyeceğini bilmiyorum ama piyasa hep böyle , sana uygunsa hemen al sonuçta daha da yükselebilir ama uygun değilse baya bi bekle...Elektronik sonu olmayan birşey elbet hepsinin fiyatı düşecek mesela ben telefonumu geçen yıl bu aylarda 1,200 TL'ye aldım şimdi bi bakıyorum 900-800 arası olmuş...Smile
Bence biraz sabretmende fayda var. Wink
Evet ya çok güzel bir konuya değinmiş arkadaşımız.

Bende distortion Pedalı alıcaktım 285 Lira fiyatı doların yükselmesinden dolayı Sad Sad 240-250 liralık pedalada 35 lira fazla vermek kötü birşey olsa gerek.

Ayın 15 ine kadar doların düşmesi için dua ediyorum
(07-12-2011 06:12 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]Merhabalar.Arkadaşlar dolar 1,65 e kadar yükseldi ve son 20 yılın zirvesinde.Elektronik eşya alacaktım fakat eşyanın fiyatı dolardan dolayı 150 tl kadar arttı.Acaba doların önümüzdeki günlerde düşmesi mümkün mü?

Pek mümkün görünmüyor.Almayı düşündüğünüz elektronik eşyanın stok durumuna göre; Elektronik eşyayı satışa sunan mağazalar indirime gidebilir.

Detaylı bir şekilde araştırmanı tavsiye ederim.

Sevgiler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler