Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Doların yükselişi elektronik eşya alışverişlerinde sıkıntı yaratıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
benim önerim altına yatırım yapın bu aralar çok tavanlarda vede çok para kazandırdı. Uzun vade olarakta bir kaç hafta sonra Fenerbahçe'nin hisselerini alabilirsiniz 3 günde toplam 75 Liradan 40 liralara kadar düştü şuanki durumunu bilmiyorum bile. Uzun vadede para kazandırabilir
(07-12-2011 10:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]benim önerim altına yatırım yapın bu aralar çok tavanlarda vede çok para kazandırdı. Uzun vade olarakta bir kaç hafta sonra Fenerbahçe'nin hisselerini alabilirsiniz 3 günde toplam 75 Liradan 40 liralara kadar düştü şuanki durumunu bilmiyorum bile. Uzun vadede para kazandırabilir

BUgün Fenerbahçe'ye 100 Tl yatırım yapanlar 118 Tl para kazandılar..
Benim deli bi arkadaşım vardı bizim burada 2 tane dövizci karşılıklıdır,dakika dakika bakardı hep tablolarına hangisinin doları daha yüksekse direk oraya koşuyordu fiyat düşmeden bozduruyordu doları Big Grin
(07-12-2011 10:33 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim deli bi arkadaşım vardı bizim burada 2 tane dövizci karşılıklıdır,dakika dakika bakardı hep tablolarına hangisinin doları daha yüksekse direk oraya koşuyordu fiyat düşmeden bozduruyordu doları Big Grin

asıl ıs o klanda oguzhan dıye bır abım vardı suan askerde askere gıtmeden önce sohbet etmıstık klanca bu olayı anlattı adam bu sekılde parayı buldu dıyordu paran varsa bos zamanın varsa yapacaksın bunu
(07-12-2011 10:08 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]
(07-12-2011 10:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]benim önerim altına yatırım yapın bu aralar çok tavanlarda vede çok para kazandırdı. Uzun vade olarakta bir kaç hafta sonra Fenerbahçe'nin hisselerini alabilirsiniz 3 günde toplam 75 Liradan 40 liralara kadar düştü şuanki durumunu bilmiyorum bile. Uzun vadede para kazandırabilir

BUgün Fenerbahçe'ye 100 Tl yatırım yapanlar 118 Tl para kazandılar..

hadi ya bak ondan haberim yok. İlk iki gün max. ile %10 düşüş yaptıktan sonraki 3. gün %6 düşmüştü. Zaten 3. günde %10 düşşeydi ondan sonra limitsiz düşebilirdi.

Lakin talep yüksek olacağından çok para yatıran yatırımcılar adam gibi para kazanır bireysel kişiler aman aman hisse vermezler
Yazı tura at içinden geçene tura de. (para yere düşsün) beyfendi
türkiyede dolarla bişyeler satmaları saçma bence
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler