Bana küfür ettiniz , aileme anneme küfür ettiniz bunlardan hiç bahsettim mi ? Ben senin yaptığını yapmadım taty geldi sövdü sen özelden sövdün bana demediğinizi bırakmadınız peki ben size ne dedim ? Saygımı ve seviyemi korudum sadece çok değil SS leri hala bende paylaşayım istersen bana nasıl küfür ettiğinizi ben uzlaşmak için 2 defa daha yazdım sana sen ne yapın kfür etmekten başka !? Gene her şekilde sövdünüz ? Sonra ban yiyince suçlusu ben oldum . Sizi allaha havale ediyorum benim hakkım size helaldir ama şunuda bilin tek sorun bende ki ışığın sizleri aydınlatıyor olması. Allah yar ve yardımcınız olsun her şeye rağmen !
Ya arkadaslar ne kayırması ya bu düşünce akımı nerden geldi anlamış değilim.kimseyi burda zorla tutmuyoruz.
Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz gerçekten.Kayırma olduğunu sananlar kanıtlarıyla konuşsunlar da görelim hadi!

Of of of yine şu saçma tartışma arkadaşım kayırma nerelerde var sen tutmuşsun wtrda kayırma var olsun veya olmasın böyle küçük mekanlardaki kayırmadan kimseye zarar gelmez.Gel gelelim bu forumda kayırma varmı kayırma denilen olay bir devletin içine hazmedilmiş bir forum sitesindemi olmayacak olsada zarar etmeyecek.Zaten bu forumda kayırma olsaydı yazaeski görevinden alınmazdı.Biri hack açmış olabilir power level kasılmış olabilir ama bu yaptıklarının cezası bir forum sitesinde değil oyun verilmeli burdaki ceza veren adminler ne G1 nede K2 adına çalışan kişiler bazıları var ama onlarda orada oyun içi banlama yetkisine sahip değil.Boş sohbetler edip şu bunu kayırıyor o bunu gibi saçma konular açmasakda küçük bir forum sitesi yerine gerçek kayırmaları görmeye çalışsak.Bu forumdaki olan ya da olmayan kayırmayı ispatlamanızın size getireceki kocaman bir ''0''
lucky lakablı kişinin forumda mod ve admin tanıdıkları olabilir ve bazı konularda diğer üyelerden daha rahat davranabilir bu nerenize batıyor anlamadım.Eğer LucyLuck böyle bir yetkiye sahipse (ki emin değilim) de bundan banane kendi çapında takılır insanlar ve diğer insanların bu çapa çembere karışmaması lazımdır.Bu çap bir yerinizi rahatsız ediyorsa oradan uzaklaşın.Çünkü ne siz oraya nede ora size değmez.Bu forumda sadece akıllı kişilerle sohbetimi eder insanlara yeni bilgiler vericek ve eğlendirecek paylaşımlar yapar çıkarım A'nın B'yi kayırması benim bir gıdım umrumda olmaz.
Tartıştığınız şeye bir bakın...Burada forumu aşağlamak amacım değil yanlış anlamayın, ama sadece bir forum sitesi içindeki adam kayırma sizi rahatsız ediyorsa daha büyüklerine görmeye yetecek olgunluğa sahip değilsiniz bazı arkadaşlar.
Hadi genede içiniz rahat etsin diye kayırılıyor denen arkadaşın imzasına biri kafayı taktı bende öyle bir imza yazıcam ki bu imza onun ki ile aynı nitelikde olacak anlamları farklı olsa bir bu forumda mod ve adminlerden hiçbiri beni tanımaz.Bakalım görecez kayırma varmı yokmu.
Saçma düşüncelerinize son verin ne kayırması hadi olsa bile ne yazar

Abartılmamalı ; bazısını anlarız ben bilmiyorumda kim insan en en en yakın arkadaşına tabiki biraz ayrıcalık gösterir.
tam ayrımcılık değilde biraz arkadaşlarını savunma var