Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu konuyu tekrar gözden geçirelim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Batuhan arkadaşımızın açtığı konuyu görmeyenler veyahut görüpte hala aklında şüphesi olanlar var lütfen bu konuya tekrar gözden geçirelim devamlı devamlı adam kayırma gibi konular açılmasın arkadaşlar, lütfen.

(06-18-2011 01:46 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu konu artık canımı(zı) sıkmaya başladı.Önüne gelen yok siz şunu koruyorsunuz, yok şu admin şu adamı koruyor. Bu adam neden banlanmadı vs. Bu forumda hiçbir admin,moderatör vs hiçbir üyeyi korumaz, kayırmaz, taraf tutmaz.Böyle birşey olduğunu hissetiğimiz anda zaten o kişiyle ilgili gerekli işlemi yaparız.

WarrockTR'nin bu günlere gelmesindeki en büyük etkenlerden birisi tarafsız olmasıdır.Bu zamana kadar hiçbir üyeye taraf tutulmadı.Yeri geldi bu foruma zamanında çok emek vermiş adminler bile banlandı ki bir üyeyi mi banlayamıyacağız.

Her önüne gelenide banlamıyoruz tabikide.Sizin göremediğiniz yerlerde tartışıp eğer yeterli kanıt, banlamasını gerektirecek şeyler varsa biz gerekli işlemi yaparız zaten.Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.

Umarım açıklayıcı olmuştur.Lütfen artık bu kayırma, adam koruma muhabbetini kapatalım bir daha hiç açılmayacak şekilde.
Bana göre zaten kafasında böyle bir düşüncesi olan bizim AİLEmize yeni katılmıştır diyebilirim
Açıkçası bu forumda en sert tartışmalar benim yüzümden olanlardır forumu takip edenler iyi bilirler yani bu konuların çok içindeyim . Sadece şunu söylüyorumŞu an %20 uyarım var ve bunu bana forumda en çok sevdiğim en yakın abilerimden biri attı . Yani adam kayırma olsa direk kayırılırdı. Aşın artık bunları WTR de herkez eşittir beyfendivictory.gif
(07-11-2011 11:04 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Açıkçası bu forumda en sert tartışmalar benim yüzümden olanlardır forumu takip edenler iyi bilirler yani bu konuların çok içindeyim . Sadece şunu söylüyorumŞu an %20 uyarım var ve bunu bana forumda en çok sevdiğim en yakın abilerimden biri attı . Yani adam kayırma olsa direk kayırılırdı. Aşın artık bunları WTR de herkez eşittir beyfendivictory.gif

Zaten bu yazı hatırladığım kadarıyla senin için yazılmıştı Smile
(07-11-2011 11:06 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(07-11-2011 11:04 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Açıkçası bu forumda en sert tartışmalar benim yüzümden olanlardır forumu takip edenler iyi bilirler yani bu konuların çok içindeyim . Sadece şunu söylüyorumŞu an %20 uyarım var ve bunu bana forumda en çok sevdiğim en yakın abilerimden biri attı . Yani adam kayırma olsa direk kayırılırdı. Aşın artık bunları WTR de herkez eşittir beyfendivictory.gif

Zaten bu yazı hatırladığım kadarıyla senin için yazılmıştı Smile

Yok ben değil bende sonra bir olay daha vardı o yüzden. Ama banada vuruyordu ucu . Benim olayda sadece biraz geç işlem yapıldı o kadar.
kayrılanlar cevap vermiş zaten neyi aklamaya çalışıyorsunuzki daha
(07-11-2011 11:10 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]kayrılanlar cevap vermiş zaten neyi aklamaya çalışıyorsunuzki daha

Arkadaşlar kayırma diye bir şey yok bunu aklınızdan atın artık.
(07-11-2011 11:15 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(07-11-2011 11:10 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]kayrılanlar cevap vermiş zaten neyi aklamaya çalışıyorsunuzki daha

Arkadaşlar kayırma diye bir şey yok bunu aklınızdan atın artık.

adminlerin işi değil 3 tane moderatörün işi zaten
Peki bu kanıya nasıl vardın? Hangi moderatörler kimleri kayırıyor bari onlarıda söyle.
Fun'larım gene buralarda Smile Katılmayacağım tartışmaya.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler