Mustafa benim yazdığım yorumu oludunmu burada yetkili kimse yok sen turgaya mesaj at olumlu cevabı alırsın ama bizlerden. İstediğin cevabı alamasın çünkü siyaset konusunda biz bu tür konuları sadece çöpe tasıma emri var anlatabildimmi
(07-11-2011 10:29 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Mustafa benim yazdığım yorumu oludunmu burada yetkili kimse yok sen turgaya mesaj at olumlu cevabı alırsın ama bizlerden. İstediğin cevabı alamasın çünkü siyaset konusunda biz bu tür konuları sadece çöpe tasıma emri var anlatabildimmi
Aynen bu şekilde. Bize ne dendiyse onu yaparız aksini yapamayız, bu da bizim görevimiz.
(07-11-2011 10:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ] (07-11-2011 10:22 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ] (07-11-2011 10:16 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Bu konudan mı bahsediyorsun ? http://forum.warrocktr.com/Konu-CHP-Mecl...-Etmeyecek
(06-28-2011 01:57 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Normalde siyasi konu açmam açtırmam ama bunu açma ihtiyacı duydum. Kılıçdaroğlu şuan canlı yayında CHP'nin mecliste yemin etmeyeceğini açıkladı.
Ülkenin geleceğini etkilemesini beklenen bir gelişme olduğu için duyurusunu yapma ihtiyacı buldum. Konuyu kitleyip düşünce özgürlüğünüzü kısıtlamak istemiyorum lakin FORUM KURALLARIda açık bu konuda. Siyasetin cıvığını çıkarmadan diğer partilere vs taş atmadan yorum atabilirsiniz ama konu kitlenmenin eşiğinde olarak açılıyor. Warrock forumu olmasada konu eksisozluk gibi açık kalsa keşke ama elimden bu kadar geliyor
İyi oku. Kimseye ayrıcalık yapılmıyor ve hiç bir konu silinmez bu forumda sadece çöpe atılır + konuları devamlı kilitlemiyor kimse bununda farkındayım.
Çöpteki konuları biz göremediğimiz için silinmişten farkı yok. Turgayın açtığı konuyu gayet iyi okudum ve açtığı konunun devamı olarak konu açtım 2 konu arasında hiç bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Göremediğiniz için çöpe atıyoruz zaten silmekle çöpe atma ayrı şeyler bunu da öğren, göremediğin için silinmiş anlamına gelemez.
2. bi konu Turgay sana benim konumu devam ettir dedi mi?
Sence ben her konumu Turgayın onayıylamı açıyorum ? Konuyu kilitleyebilirsin Ömden devam edicem.
O zaman Turgayın konusunu devam ettiriyorum deme.
Kilit
Konuyu anca görebildim.
Şimdi siyasi konulara gelirsek bir istisna vede pilot uygulama olarak o konuyu açmıştım. Hem milletin yorum kalitelerini tartmak hemde 2 hafta gündemde duracak bir konuyu bildirmek için. Velhasıl kavgasız, tartışmasız herkes kendi fikrini söyledi. Bunun akabininde Night-Bird'de benzer bir konu açmış. Yanlış hatırlamıyorsam tatildeyken telefondan bir ara modem bulup foruma girmiştim vede o sırada o konuyu sanırım görmüştüm ama emin değilim. O konuya üyelerin attığı mesajları bilemediğim için konunun gidişatı ile ilgililide bir fikrim yok. En azından belli bir süre daha bu tip siyasi konuları gerektiği zaman biz açalım, zamanla üyelerde nasıl mesaj atacaklarını öğrenince biraz daha demokratikleştirebiliriz.
Konu kitleme olaylarına gelirsek, hangi konu(lar)dan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama teknik olarak konu kitlemek yasak gibi bir şey. Zor durumlarda vede amacının çok ötesinde kalmış konular kitleniyor. Clan alımı falan gibi konuların kitlenmemesi vede açık kalması gerekiyor vede kişisel konular
siyasi içerik olmamalı ama klan konusunda haklısın