Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İsterdimki...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
WarrockTR'nşn gelişmesi için bir kaç önerimi sıralıyacağım.

Öncelikle forumda bir kaç saat önce açtığım siyasi içerikli mesajım siyasi içeriği geçin Türk halkını ilgilendiren konum silinmiş bu hiç hoşuma gitmedi. Benzeri bir konuyu bir admin açsaydı kimse sorun çıkarmazdı neyse...

Bir sorunum daha var klan alımı türü konular kilitlenmesinki kişisel görüşlerimizi yansıtalımki konuyu okuyan arkadaşlar klan hakkında fikir sahibi olabilsin.

Saygılar...
Bizde bu konuyu mete han ile konuşuyorduk şimdi aynı sorunları dile getirdik ve turgayin online olmasını bekliyorum acikcasi
Evet bende öyle düşünüyorum yetkiliye ayrıcalık var ama bu benim görüşüm,benim görüşüm bu diye durum bundan ibaret demiyorum ama gerçeklik payı barındırıyor.
Çok haklı katılıorum
Ama FORUM KURALLARInı biliyorsun Admin yada modlara böyle bir ayrımcılık yapılıyor mu Bilmiyorum Ama Kurallar Belli
(07-11-2011 09:42 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]WarrockTR'nşn gelişmesi için bir kaç önerimi sıralıyacağım.

Öncelikle forumda bir kaç saat önce açtığım siyasi içerikli mesajım siyasi içeriği geçin Türk halkını ilgilendiren konum silinmiş bu hiç hoşuma gitmedi. Benzeri bir konuyu bir admin açsaydı kimse sorun çıkarmazdı neyse...

Bir sorunum daha var klan alımı türü konular kilitlenmesinki kişisel görüşlerimizi yansıtalımki konuyu okuyan arkadaşlar klan hakkında fikir sahibi olabilsin.

Saygılar...

Klan alımı konusundaki fikrine katılıyorum.Haklısın adamım
Yanlış anlaşılma olmasın ayrımcılık yOk olmaz olamazsa sadece mod(lar)i(U)n tecrubesizligi Turgay bu kOnuda çok dikkat ediyor etmeye çalışıyor fakat tatilde olduğu için bizlerle ilgilenemiyor eğer hala ayrımcılık var dıyorsanız açtığınız konunun icerigiyle birlikte mesaj atın bulamıyorsanız pm atın bana çöpden bulup içeriğini atarım sizlere
(07-11-2011 10:03 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Yanlış anlaşılma olmasın ayrımcılık yOk olmaz olamazsa sadece mod(lar)i(U)n tecrubesizligi Turgay bu kOnuda çok dikkat ediyor etmeye çalışıyor fakat tatilde olduğu için bizlerle ilgilenemiyor eğer hala ayrımcılık var dıyorsanız açtığınız konunun icerigiyle birlikte mesaj atın bulamıyorsanız pm atın bana çöpden bulup içeriğini atarım sizlere

Benim Bildiğim Kadarıyla yani Gördüğüm kadarıyla ayrımcılık YOK!
Siyesi içerikli konular mesajlar kesinlikle yasaktır.Bunda istisna tanınmaz.

Klan alımı konusundada eğer o klanı ifşa etmek istiyorsanın ayrı bir konu açın.Adamın açtığı konuyu sapıtmayın.Adam size yorumlarınızı sormadı.İxmxf klanını sevdiğimden değil.Bende pek fazla hoşlanmıyorum ama mod lar veya adminler kesinlikle ayrımcılık yapmamalı.
(07-11-2011 09:57 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ama FORUM KURALLARInı biliyorsun Admin yada modlara böyle bir ayrımcılık yapılıyor mu Bilmiyorum Ama Kurallar Belli

Ne alaka ya ayrımcılık yapılsa bile adam FORUM KURALLARInamı koyucak 48.madde adminlere ve modlara ayrımcılık yapılır Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler