Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BG için yardım !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar bugünlerde BG'ye merakım var ama heli veya ucak türü seyler ile oynayamıyorum bana biri tipp veya yardım ederse memnun olucam

nasıl rahat dönülür? ( cakılmadan)
vururken hedefe kilitlenme warmı ?

ve benzeri sorular daha Big Grin
Conturas - Zakhar - Crater.. gibi oyunlarda Havadaki araçlara Helikopter,uçak vs. hava araçlarıyla "Shift" tuşununa basılıtı tutarak kilitlenebilirsin Smile bunu biliyorsundur saten Smile hava araçlarını kullanmak istiyorsan deneye deneye öğreneceksin. Bence başkası öğretemez.
Bende bu ara sardım yavaş yavaş maç başına uçakla adam öldürme sayım arttı.Ama hala pike yaptıktan sonra adamı vursam bile çakılıyorum :/
hahaah bende Big Grin
uçağa binersin belli hıza ulaşınca mauseyi kendine doğru çekip havaya kalkarsın ( uçağı kullanırken w sürekli basılı tutman gerek ) mauseyi sağa kaydırıp uçağı sağa doğru yanla sonra mauseyi biraz kendine çek uçak sağa doğru dönmüş olur mauseyi tekrar sola doğru kaydırıp uçağı düzeltip gidebilirsin anlatabildiysem Smile
yada uçarken a veya d tuşlarına basılı tutarak uçağı yavaşça döndürebilirsin. v tuşuna iki kere basarak içerden görünümle oynaman gerekir eğer kaşında bir uçak varsa onu croshaire getirip shifte basılı tutarak kitlen ve sonra sağ veya sol tıkla bombaları gönder. uçakla sadece uçaklara kitlenebilirsin kara araçlarına kitlenemezsin. helikoptere gelicek olursak sana tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmandır aynı şekilde helikopterdede içerden görünümle oynamak zorundasın geri veya ileri gittiğini soldaki speedten anlayabilirsin veya sabit kaldığını anlayabilirsin sağda yazan alt ise yüksekliktir yükseklife fit denir Smile

EĞER BUNU OKUYAMAM DİYORSAN EN KISAYOLDAN ANLATIM BATLEYİ SORARAK DEĞİL OYNAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİN.
saol Big Grin ozan
(07-09-2011 09:40 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]uçağa binersin belli hıza ulaşınca mauseyi kendine doğru çekip havaya kalkarsın ( uçağı kullanırken w sürekli basılı tutman gerek ) mauseyi sağa kaydırıp uçağı sağa doğru yanla sonra mauseyi biraz kendine çek uçak sağa doğru dönmüş olur mauseyi tekrar sola doğru kaydırıp uçağı düzeltip gidebilirsin anlatabildiysem Smile
yada uçarken a veya d tuşlarına basılı tutarak uçağı yavaşça döndürebilirsin. v tuşuna iki kere basarak içerden görünümle oynaman gerekir eğer kaşında bir uçak varsa onu croshaire getirip shifte basılı tutarak kitlen ve sonra sağ veya sol tıkla bombaları gönder. uçakla sadece uçaklara kitlenebilirsin helikopter veya kara araçlarına kitlenemezsin. helikoptere gelicek olursak sana tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmandır aynı şekilde helikopterdede içerden görünümle oynamak zorundasın geri veya ileri gittiğini soldaki speedten anlayabilirsin veya sabit kaldığını anlayabilirsin sağda yazan alt ise yüksekliktir yükseklife fit denir Smile

EĞER BUNU OKUYAMAM DİYORSAN EN KISAYOLDAN ANLATIM BATLEYİ SORARAK DEĞİL OYNAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİN.

Erzincontr Senin Kadar Çok iyi uçak helikopter kullanan Adam görmedim helal olsun seni tebrik etmek istiyorum Videolarını izledim Vallahi Ağızım Açık Kaldı Bir gün Birlikte Atarsak Sevinirim...
Ben en çok Pargona'dakilere şaşırıyorum adamlar o kadar iyi Heli kullanıyolar ki Big Grin
Erzincontr gibi gamepad kullanarak kendini Pro sanabilirsin Smile
(07-09-2011 10:31 PM)LskyLine Yazılan: [ -> ]Erzincontr gibi gamepad kullanarak kendini Pro sanabilirsin Smile

gamepad ile üstünlük sağlayabileceğimi sanmıyorum sadece bazı haraket ve manevralarda yardımcı oluyor bana yoksa vs lerde maustan klavyeden farkı yok
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler