07-09-2011, 11:19 PM
Sayfalar: 1 2
07-09-2011, 11:59 PM
(07-09-2011 09:40 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]uçağa binersin belli hıza ulaşınca mauseyi kendine doğru çekip havaya kalkarsın ( uçağı kullanırken w sürekli basılı tutman gerek ) mauseyi sağa kaydırıp uçağı sağa doğru yanla sonra mauseyi biraz kendine çek uçak sağa doğru dönmüş olur mauseyi tekrar sola doğru kaydırıp uçağı düzeltip gidebilirsin anlatabildiysem
yada uçarken a veya d tuşlarına basılı tutarak uçağı yavaşça döndürebilirsin. v tuşuna iki kere basarak içerden görünümle oynaman gerekir eğer kaşında bir uçak varsa onu croshaire getirip shifte basılı tutarak kitlen ve sonra sağ veya sol tıkla bombaları gönder. uçakla sadece uçaklara kitlenebilirsin helikopter veya kara araçlarına kitlenemezsin. helikoptere gelicek olursak sana tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmandır aynı şekilde helikopterdede içerden görünümle oynamak zorundasın geri veya ileri gittiğini soldaki speedten anlayabilirsin veya sabit kaldığını anlayabilirsin sağda yazan alt ise yüksekliktir yükseklife fit denir
EĞER BUNU OKUYAMAM DİYORSAN EN KISAYOLDAN ANLATIM BATLEYİ SORARAK DEĞİL OYNAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİN.
İyi anlatmışsın da bir hatan var. Uçakla helikoptere kitlenemezsin diyorsun? Şaşırdım doğrusu

07-10-2011, 01:05 AM
(07-09-2011 11:59 PM)Burak A. Yazılan: [ -> ](07-09-2011 09:40 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]uçağa binersin belli hıza ulaşınca mauseyi kendine doğru çekip havaya kalkarsın ( uçağı kullanırken w sürekli basılı tutman gerek ) mauseyi sağa kaydırıp uçağı sağa doğru yanla sonra mauseyi biraz kendine çek uçak sağa doğru dönmüş olur mauseyi tekrar sola doğru kaydırıp uçağı düzeltip gidebilirsin anlatabildiysem
yada uçarken a veya d tuşlarına basılı tutarak uçağı yavaşça döndürebilirsin. v tuşuna iki kere basarak içerden görünümle oynaman gerekir eğer kaşında bir uçak varsa onu croshaire getirip shifte basılı tutarak kitlen ve sonra sağ veya sol tıkla bombaları gönder. uçakla sadece uçaklara kitlenebilirsin helikopter veya kara araçlarına kitlenemezsin. helikoptere gelicek olursak sana tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmandır aynı şekilde helikopterdede içerden görünümle oynamak zorundasın geri veya ileri gittiğini soldaki speedten anlayabilirsin veya sabit kaldığını anlayabilirsin sağda yazan alt ise yüksekliktir yükseklife fit denir
EĞER BUNU OKUYAMAM DİYORSAN EN KISAYOLDAN ANLATIM BATLEYİ SORARAK DEĞİL OYNAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİN.
İyi anlatmışsın da bir hatan var. Uçakla helikoptere kitlenemezsin diyorsun? Şaşırdım doğrusu
Yazım hatası olabilir gülüm

07-10-2011, 06:30 PM
Tek yardımım shift ile kitlenme var o kadar 

Sayfalar: 1 2