Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uygunsuz İsimler...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz Gibi bu aralar uygunsuz isimli fake hesaplar çoğaldı SarıLacivert adlı Moderatör arkadaşımıza Etmediği Küfür kalmadı Sadece Ona Değil Başka tüm arkadaşlara küfür etti.

Benim Önerim Bu uygunsuz ...mavisi ananızın... gibi isimler var
Bu gibi İsimler yazılınca uygunsuz isim hatası vermesini öneririm...
Ekleme:Mete_Han:
bu kısılere ip atılsın sonraları hesap acıyorlar

Yorumlarınızı Bekliyorum Haklı mıyım Haksız mıyım...?

Saygılar.beyfendi
Kessinlikle Smile
evet iyi olabılır ve bence bu kısılere ip atılsın sonraları hesap acıyorlar
(07-09-2011 06:52 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Kessinlikle Smile
(07-09-2011 06:57 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]evet iyi olabılır ve bence bu kısılere ip atılsın sonraları hesap acıyorlar

Bak Oda yapılsa çok daha iyi ekliyeyim mi Mete ?
Olabilir aslında ama bu hatayı verdiği zaman o IP'den kayıtın da deaktif edilmesi lazım çünkü başka bir nickle hesap açıp yine yapmak istediğini yapabilir(ler)
(07-09-2011 07:00 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Olabilir aslında ama bu hatayı verdiği zaman o IP'den kayıtın da deaktif edilmesi lazım çünkü başka bir nickle hesap açıp yine yapmak istediğini yapabilir(ler)

Ekledim Onu Mete_Han Arkadaşımız Sağol sun Smile
(07-09-2011 06:52 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Kessinlikle Smile
Bunu Admine Yollasam Acaba Kabul Eder mi?
İPsine ban atıldığında fark etmiyor modeme reset attığında tekrar girebiliyormuş yani bunun önüne geçmek mümkün değil gibime geliyor.

Bizler elimizden geldiği kadar öyle kişileri formumuzda barındırmamaya çalışıyoruz, insanlıktan çıkmış kişilerin bunları düşünüp "ben naptım" demeleri lazım biraz da, insan olmaları için elimizden geldiği kadar uğraşalım hepimiz sadece moderatörler değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler