Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uygunsuz İsimler...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-09-2011 11:16 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]İPsine ban atıldığında fark etmiyor modeme reset attığında tekrar girebiliyormuş yani bunun önüne geçmek mümkün değil gibime geliyor.

Bizler elimizden geldiği kadar öyle kişileri formumuzda barındırmamaya çalışıyoruz, insanlıktan çıkmış kişilerin bunları düşünüp "ben naptım" demeleri lazım biraz da, insan olmaları için elimizden geldiği kadar uğraşalım hepimiz sadece moderatörler değil.

Yani Öyle bir şey olamayacak Siz gördüğünüzde Banlayacaksınız değil mi ?
(07-09-2011 11:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-09-2011 11:16 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]İPsine ban atıldığında fark etmiyor modeme reset attığında tekrar girebiliyormuş yani bunun önüne geçmek mümkün değil gibime geliyor.

Bizler elimizden geldiği kadar öyle kişileri formumuzda barındırmamaya çalışıyoruz, insanlıktan çıkmış kişilerin bunları düşünüp "ben naptım" demeleri lazım biraz da, insan olmaları için elimizden geldiği kadar uğraşalım hepimiz sadece moderatörler değil.

Yani Öyle bir şey olamayacak Siz gördüğünüzde Banlayacaksınız değil mi ?

Bizler banlıyoruz tabii ki öyle kişilerin forumda bulunması uygun değil bu yüzden banlıyoruz her hangi kimseye gıcığımız olduğu için değil fakat ama lakin banlı kişiler chatte yazı yazabiliyorlar ve o konu için Adminlere ulaşıldı en yakın zamanda o da halledilecek.
hm... Peki Konu çözüldüyse KONU KİLİT. Smile
(07-09-2011 11:42 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]hm... Peki Konu çözüldüyse KONU KİLİT. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler