Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8 Temmuz NASA Uzaya araç fırlatıcak ( Canlı )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(07-08-2011 07:36 PM)€rDin© Yazılan: [ -> ]Adamlar uzaya füze yolluyo bizde sitesinden izlioz Big Grin Türkiyenin gelişmişliği işte Big Grin bu arada sitedeki chattan okuduğum bi yazıyı yazıyorum size --> "sümükten füze yaptım" Big Grin buda sadece türkiyede olur galiba Big Grin

Zaten herkes oraya good luck from ..... diyor bizim türkler neler diyor neler Big Grin
hatta birisi good luck from kerhane demiş Ss.gif
(07-08-2011 07:36 PM)€rDin© Yazılan: [ -> ]Adamlar uzaya füze yolluyo bizde sitesinden izlioz Big Grin Türkiyenin gelişmişliği işte Big Grin bu arada sitedeki chattan okuduğum bi yazıyı yazıyorum size --> "sümükten füze yaptım" Big Grin buda sadece türkiyede olur galiba Big Grin

hahahaha gülmekten yerlerdeyim yeminlen Big Grin Big Grin Big Grin
çılgın Türkler Big Grin
(07-08-2011 07:36 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]
(07-08-2011 07:26 PM)ceyhungs54 Yazılan: [ -> ]
(07-08-2011 07:23 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]nerde veriyorlar ya tekrarını bende oyundaydım kaçırmışım Smile (altıma deyil ha videoyu kaçırdım) Big Grin Big Grin

Altıma Değil ha videoyu kaçırdım Diyecektin Değilmi Smile

Bende zaten sadece değil dicekken deyil demişim Big Grin bunda ne var elim sürşmüş Big Grin

"Bak tekrar Buldum Bende zaten sadece değil (dicekken)diyecekken deyil demişimBig Grin bunda ne var elim (sürşmüş) sürtmüş" Big Grin Bu kadarBig Grin bundadamı elin {sürştü] Big Grin
Bende zaten sadece değil dicekken deyil demişim Big Grin bunda ne var elim sürşmüş Big Grin
[/quote]

"Bak tekrar Buldum Bende zaten sadece değil (dicekken)diyecekken deyil demişimBig Grin bunda ne var elim (sürşmüş) sürtmüş" Big Grin Bu kadarBig Grin bundadamı elin {sürştü] Big Grin
[/quote]

allah allah kardeşim uzatma ya benim elim çok sürşüyor olamaz mı?
en iyisi fazla uzatmıyım yine bir yanlışım çıkar Big Grin(bu yazıyı tam 3 kere okuycam doğru yazdımmı diye) Big Grin
(07-08-2011 03:05 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]El alışkanlığından kurtulman için biraz tatile git. Dönünce inşallah kurtulmuş olursun el alışkanlığından.

BatuhanMERCİ.

Tatil için teşekkürler. 2 gün tatil iyi geldi.

Mustafa Kahramanoğlu

Mk.
Şu an görüntüler uzaydan mı ? Big Grin
(07-08-2011 07:48 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Bende zaten sadece değil dicekken deyil demişim Big Grin bunda ne var elim sürşmüş Big Grin

[/quote]

en iyisi fazla uzatmıyım yine bir yanlışım çıkar Big Grin(bu yazıyı tam 3 kere okuycam doğru yazdımmı diye) Big Grin
[/quote]

okuycam değil okuyacağım Big Grin neyse Big Grin
(07-11-2011 07:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-08-2011 07:48 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Bende zaten sadece değil dicekken deyil demişim bunda ne var elim sürşmüş

[/quote]

okuycam değil okuyacağım Big Grin neyse Big Grin
[/quote]

"yazdımmı" değil "yazdım mı" Big GrinBig Grin
(07-08-2011 07:37 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]

Zaten herkes oraya good luck from ..... diyor bizim türkler neler diyor neler Big Grin
hatta birisi good luck from kerhane demiş Ss.gif

Bizim akıllı Türk'ler her zamanki çocukluğunu yaptı :

-İnci s..
-İnci burayıda basar
-İnci her yherde
-cCc İnci cCc
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler