Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8 Temmuz NASA Uzaya araç fırlatıcak ( Canlı )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Gelen twitlere bak maşallah Big Grin
Ya ayrılma falan süperdi hacı yav.
Can bitti artık tekrarını veriyorlar Big Grin
Tekrarı Veriliyormu? Kaçırdım da
tüh arkadaş daha 3 saat var dediler yemek yedim çıktım dışarı gezdim fırlatmışlar bile neyse daha çok fırlatırlar Big Grin
(07-08-2011 07:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]tüh arkadaş daha 3 saat var dediler yemek yedim çıktım dışarı gezdim fırlatmışlar bile neyse daha çok fırlatırlar Big Grin

Aynen Ya 3 Saat Var Dediler Bende Dışarı Çıktım Gezdim Arkadaşla Neyse Bugün Haberde Gösterir.
nerde veriyorlar ya tekrarını bende oyundaydım kaçırmışım Smile (altıma değil ha videoyu kaçırdım) Big Grin Big Grin
(07-08-2011 07:23 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]nerde veriyorlar ya tekrarını bende oyundaydım kaçırmışım Smile (altıma deyil ha videoyu kaçırdım) Big Grin Big Grin

Altıma Değil ha videoyu kaçırdım Diyecektin Değilmi Smile
(07-08-2011 07:26 PM)ceyhungs54 Yazılan: [ -> ]
(07-08-2011 07:23 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]nerde veriyorlar ya tekrarını bende oyundaydım kaçırmışım Smile (altıma deyil ha videoyu kaçırdım) Big Grin Big Grin

Altıma Değil ha videoyu kaçırdım Diyecektin Değilmi Smile

Bende zaten sadece değil dicekken deyil demişim Big Grin bunda ne var elim sürşmüş Big Grin
Adamlar uzaya füze yolluyo bizde sitesinden izlioz Big Grin Türkiyenin gelişmişliği işte Big Grin bu arada sitedeki chattan okuduğum bi yazıyı yazıyorum size --> "sümükten füze yaptım" Big Grin buda sadece türkiyede olur galiba Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler