Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2011 Hakkında Bilgi Paylaşımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-12-2010 09:46 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 05:45 PM)lsultansl Yazılan: [ -> ]abi zaten geç kaldığım için sonunu bekliyemedim elendikten sonra gittim şöyle yapılabilir 3 grup olabilir 300 kişi varsa 100-100-100 gruplar olabilir her gurup 1 günde yapılabılır 2.gurup 2. gun... öle öle 4.gün ise final oynanır boylece hep zamandan tasarruf olur çünkü bnm vaktim olmadı gelmek ıcın . gec kaldım en azından boylece zaman kısıtlana bilir her gurptan 4 finalist olabilir. böyle bi çalışma olursa memnun olurum arkadaslarımızın da bunu beyendıgını dusunuyorum yorumlarınızı esirgemeyin ....

Yok yok daha büyük bir organizasyondan bahsediyoruz =) =) O kadar basit değil =))) Yatılı kalacağınız bir organizasyon. Dünya medyası canlı yayın yapacak =))

tmm o kadar olsun ama katılım az olur kim kalabilir ki yatılı olarak ben kalamam mesela kafadan 1 kişi gitti Big Grin 6 subatta zor geldim zaten yatılı biraz zor Big Grin inşallah benim dediğim gibi olur
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler