Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2011 Hakkında Bilgi Paylaşımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

(02-11-2010 07:59 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Evet kendi makinalarınızı getirmenin zor olacağını biliyorum, o yüzden sordum zaten.

Aklımda büyük bir proje var şimdiden ucundan çıtlatayım.
Turkcell, Coca Cola, GamersFirst ve WTR bir arada =)

Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.

Coca Cola , Gamerfirst ve Türkcell in Avrasya Reklam Müdürlüğünümü aldın ne yaptın !
(02-11-2010 07:59 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Evet kendi makinalarınızı getirmenin zor olacağını biliyorum, o yüzden sordum zaten.

Gerçekleşmemesi için bir sebeb yok. Böyle bir buluşmayı öyle kolay kolay kimse yapamaz ^^

Öğrendiğim kadarıyla söylüyorum, Türkiye'de bir ilk olacak ^^

Altında WTR imzasıda olacak bunların yanı sıra ^^
Bilgisayarları getirmek bayağı bir zor olur diye düşünüyorum..Neyse gelişmeleri takip ederiz =)
kaan ben getirebilirim 2 pc Big Grin hurda murda wr kaldırıyor şükür

Not:askerde olmazsam tabiki ^^
Monitör olmasa Sadece Kasalar Zahmetli olmaz tek kasa bile çok zahmetli oluyor Öyle bişy olsa getirilebilir diye düşünüyorumda bu tek kasayla bitmiyor ses sistemi + fare + klawye hele bi de yorulursak kim taşıycak xD Big Grin Nyse Çok Güzl Bi 2011 Yaz zı bekliyor desene Kaan Abi ^^
abi zaten geç kaldığım için sonunu bekliyemedim elendikten sonra gittim şöyle yapılabilir 3 grup olabilir 300 kişi varsa 100-100-100 gruplar olabilir her gurup 1 günde yapılabılır 2.gurup 2. gun... öle öle 4.gün ise final oynanır boylece hep zamandan tasarruf olur çünkü bnm vaktim olmadı gelmek ıcın . gec kaldım en azından boylece zaman kısıtlana bilir her gurptan 4 finalist olabilir. böyle bi çalışma olursa memnun olurum arkadaslarımızın da bunu beyendıgını dusunuyorum yorumlarınızı esirgemeyin ....
bende diz üstü var.o tarih ki durum uygun olursa her türlü =)

Böyle birşey olursa her türlü katılırım =)
Benim dizüstüyü getirebilirim Smile
(02-12-2010 05:45 PM)lsultansl Yazılan: [ -> ]abi zaten geç kaldığım için sonunu bekliyemedim elendikten sonra gittim şöyle yapılabilir 3 grup olabilir 300 kişi varsa 100-100-100 gruplar olabilir her gurup 1 günde yapılabılır 2.gurup 2. gun... öle öle 4.gün ise final oynanır boylece hep zamandan tasarruf olur çünkü bnm vaktim olmadı gelmek ıcın . gec kaldım en azından boylece zaman kısıtlana bilir her gurptan 4 finalist olabilir. böyle bi çalışma olursa memnun olurum arkadaslarımızın da bunu beyendıgını dusunuyorum yorumlarınızı esirgemeyin ....

Yok yok daha büyük bir organizasyondan bahsediyoruz =) =) O kadar basit değil =))) Yatılı kalacağınız bir organizasyon. Dünya medyası canlı yayın yapacak =))
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler