Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Türkiye Sunucusu Kullanıcılarına Müjde!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(07-06-2011 11:48 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 11:32 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 11:19 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]ABD'nin kuruluşunun 235.yıldönümünü; Yüce Rab'bin verdiği güç ve imkanların "Evrensel insani değerleri yüceltmek için sevgi ve saygıyı yaygınlaştırmak" adına kullanılması temennisiyle kutluyorum.

Abd'nin kuruluş tarihi 4 Temmuz 1776.
4 Temmuz 2003'ü unuttunuz sanırım...

Yüce Türk Devleti, 5000 yıldır, sonsuza kadar 'özgür ve hükümranlığını kendinden devam ettirerek' mevcudiyetini sürdürmüş ve sürdürecektir.

Kaldırım taşlarına yapışıp kalanlar, Yüce Türk Devletinin gücünü algılamakta zorluk çekenlerdir.

Saygılarımla.

Kaldırım taşı dediğiniz şey tarihimiz mi oluyor?
Kaldırım taşı derken 4 Temmuz 2003'ü mü kastediyorsunuz?
(07-06-2011 11:19 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Yıllardır War Rock oyununa gönülden bağlı güzide oyuncuların hak ve manfaatlerinin "en üst düzeyde" tutulması sevindiricidir.

War Rock oyunu ile Yüce Türk Gençleri arasında kurulan 'sevgi köprüsü', hiç bir şekilde incitilmemeli ve azami hassasiyet gösterilmelidir.

ABD'nin kuruluşunun 235.yıldönümünü; Yüce Rab'bin verdiği güç ve imkanların "Evrensel insani değerleri yüceltmek için sevgi ve saygıyı yaygınlaştırmak" adına kullanılması temennisiyle kutluyorum.

Her insan, sevgi ve saygı dolu bir yürekle yüzleşmeyi hak etmektedir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.

kardeş fazla kaptırmasan diyorummm kendini Big Grin abdnin yıldönümünü de kutlasın maşallah Big Grin

Yabancılarla oynamak güzel amma yabancılar hack konusunda türkleri fazlasıyla aşmış durumdadır . onun için pek internasyonale takılmayı düşünmüyorum
(07-07-2011 02:17 AM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 11:19 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Yıllardır War Rock oyununa gönülden bağlı güzide oyuncuların hak ve manfaatlerinin "en üst düzeyde" tutulması sevindiricidir.

War Rock oyunu ile Yüce Türk Gençleri arasında kurulan 'sevgi köprüsü', hiç bir şekilde incitilmemeli ve azami hassasiyet gösterilmelidir.

ABD'nin kuruluşunun 235.yıldönümünü; Yüce Rab'bin verdiği güç ve imkanların "Evrensel insani değerleri yüceltmek için sevgi ve saygıyı yaygınlaştırmak" adına kullanılması temennisiyle kutluyorum.

Her insan, sevgi ve saygı dolu bir yürekle yüzleşmeyi hak etmektedir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.

kardeş fazla kaptırmasan diyorummm kendini Big Grin abdnin yıldönümünü de kutlasın maşallah Big Grin

Yabancılarla oynamak güzel amma yabancılar hack konusunda türkleri fazlasıyla aşmış durumdadır . onun için pek internasyonale takılmayı düşünmüyorum

Kendisini kaptırdığı falan yok, mesaj geçmişine bakarsan her konuda bu kadar mantıklı mesajlar yazdığını görürsün. Keşke birçok kişi ve sende eleştirdiğin kişi kadar mantıklı konuşsan, boş konuşma.
oo iyi oldu gücümüzü herkez görsün Smile
Muhteşem bir haber bizi düşnüyorlarmış Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler