Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Türkiye Sunucusu Kullanıcılarına Müjde!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Biliyordum paylaşım için teşekkürler
Eskiden bi arada olmuştu ama sonra kaldırmışlardı şimdi tamamen getiriyolar demek ki.
Leğeni kapan,Maşrafayı kapan International serverine gelicek
(07-06-2011 11:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Leğeni kapan,Maşrafayı kapan International serverine gelicek

ipini koparan yallah bizim servere Big Grin
(07-06-2011 11:19 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]ABD'nin kuruluşunun 235.yıldönümünü; Yüce Rab'bin verdiği güç ve imkanların "Evrensel insani değerleri yüceltmek için sevgi ve saygıyı yaygınlaştırmak" adına kullanılması temennisiyle kutluyorum.

Abd'nin kuruluş tarihi 4 Temmuz 1776.
4 Temmuz 2003'ü unuttunuz sanırım...
çok iyi oldu saol burak
(07-06-2011 11:32 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 11:19 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]ABD'nin kuruluşunun 235.yıldönümünü; Yüce Rab'bin verdiği güç ve imkanların "Evrensel insani değerleri yüceltmek için sevgi ve saygıyı yaygınlaştırmak" adına kullanılması temennisiyle kutluyorum.

Abd'nin kuruluş tarihi 4 Temmuz 1776.
4 Temmuz 2003'ü unuttunuz sanırım...

Yüce Türk Devleti, 5000 yıldır, sonsuza kadar 'özgür ve hükümranlığını kendinden devam ettirerek' mevcudiyetini sürdürmüş ve sürdürecektir.

Kaldırım taşlarına yapışıp kalanlar, Yüce Türk Devletinin gücünü algılamakta zorluk çekenlerdir.

Saygılarımla.
(07-06-2011 11:13 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]HIZIR'a desteğinden dolayı teşekkür etmeyi unutmayın lütfen.

ben sana teşekkür edeyim sen de HIZIR'a benim yeriem teşekkür et Tongue
Değerli arkadaşlar burada BÜYÜK bir BURAK KANDÖKER başarısı vardır Warrock TR ve bizlere verdiğin bu hizmetlerden dolayı çok teşekür ederiz Burak KANDÖKER !
Hızır işte helal olsun ondan bir isteğim daha var Turkey_Grecee sadece Turkey olsun ve eskisi gibi Turkey_1 ve _2 istiyorum keşke bunuda yapabilse.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler