Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Chatteki açıklık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Banlanan biri chatten konusabiliyor sanırım bu acığın kapatılması gerekiyor ?
evet şerefsizin tekini banladım chatten küfür ediyor Angry
Bugün bu açığı kapatmaya calışacaklardır.
Ben dün gece Soner'e sohbetten ve Turgay'a Ö.M den bunu ilettim zaten ama pek ilgilenen olmamış sanırım Sad
Siz ne ara mod oldunuz Big Grin
Chatin bazı eksikleri olduğu doğru... Ama bana göre en büyük eksiği engelleme özelliğinin olmaması... İstemediğimiz kişiler chatten rahatsız edebiliyor çoğu zaman...
benim merak ettiğim Bir moderatörün forumun an a sayfasında annesine bacısına küfredilmesi, yetkililerin hiç mi zoruna gitmiyor, hiç mi rahatsız olmuyorlar :/
(07-06-2011 04:47 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Chatin bazı eksikleri olduğu doğru... Ama bana göre en büyük eksiği engelleme özelliğinin olmaması... İstemediğimiz kişiler chatten rahatsız edebiliyor çoğu zaman...

Ben O Chati Demedim benim dediğim ana sayfadaki ajax chat diğer sohbette bu açık varmı bilmiyorum.
(07-06-2011 05:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 04:47 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Chatin bazı eksikleri olduğu doğru... Ama bana göre en büyük eksiği engelleme özelliğinin olmaması... İstemediğimiz kişiler chatten rahatsız edebiliyor çoğu zaman...

Ben O Chati Demedim benim dediğim ana sayfadaki ajax chat diğer sohbette bu açık varmı bilmiyorum.

var ban yiyen kullanıcı sohbetten de yazabiliyo chat box dan da heryerden yazabiliyo...
Aslında üstteki chat biraz gereksiz oluyor... Grup msn var sonuçta herkes oraya yönlendirilse daha iyi olur...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler