Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Chatteki açıklık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-06-2011 04:53 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]benim merak ettiğim Bir moderatörün forumun an a sayfasında annesine bacısına küfredilmesi, yetkililerin hiç mi zoruna gitmiyor, hiç mi rahatsız olmuyorlar :/

o şerefsiz velet yanıma gelseydi ağzını burnunu kırardım, burda laf etmemek için kendimi zor tutuyom, hele bir daha etsin forumun önünde küfretmezsem şerefsizim
(07-06-2011 05:46 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aslında üstteki chat biraz gereksiz oluyor... Grup msn var sonuçta herkes oraya yönlendirilse daha iyi olur...

Katılıyorum victory.gif
(07-06-2011 05:47 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 04:53 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]benim merak ettiğim Bir moderatörün forumun an a sayfasında annesine bacısına küfredilmesi, yetkililerin hiç mi zoruna gitmiyor, hiç mi rahatsız olmuyorlar :/

o şerefsiz velet yanıma gelseydi ağzını burnunu kırardım, burda laf etmemek için kendimi zor tutuyom, hele bir daha etsin forumun önünde küfretmezsem şerefsizim

hala küfrediyor ki o. o küfretti mi ben . . . . . . yapıp onun küfürleri siliyorum chatten
o açığı kapatın lütfen arkadaşlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler