Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dün Bady ' e Kayıt Yaptırdım Hocanın verdiği diyet listesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
kepekli ekmek ( sabah , öğlen , akşam )

yumurta haşlama

yağsız , tuzsuz beyaz peynir

tuzsuz zeytin

sebze ( yemekleri dahil )

meyve

patates haslama

pirinç lapa

tavuk göğüsü haslama

yatmadan 1 kase yogurt

işte bana verilen diyet programı ( ben bunları yersem ölürüm Big GrinBig Grin )
Angry
gördugum zaman ıyıyse bende uygularım yazacaktımda gördukten sonra kararımı degıstırdım
Ölürüm derken ? Eğer açlıktan diyorsan korkma zaten haşlama yumurta,haşlanmış tavuk ve patates haşlaması seni tok tutacakdır aynı şekilde kepekli ekmekde midendeki suyu emip şişer. Yani acıkma gibi bir durumun olmaz. Kilo problemin varmı ? Yağdan yoksun bi diyet verdiğine göre vücut geliştirmek için yeterli yağ var sanırım o yüzden yağlıları kesmiş ?
sınan ısı bılıyor daha önce bu duyguyu tatmıs anlasılanBig Grin
(07-02-2011 05:01 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ölürüm derken ? Eğer açlıktan diyorsan korkma zaten haşlama yumurta,haşlanmış tavuk ve patates haşlaması seni tok tutacakdır aynı şekilde kepekli ekmekde midendeki suyu emip şişer. Yani acıkma gibi bir durumun olmaz. Kilo problemin varmı ? Yağdan yoksun bi diyet verdiğine göre vücut geliştirmek için yeterli yağ var sanırım o yüzden yağlıları kesmiş ?

Adam Biliyor İşi Sinanla Bir Konuşmanı Tavsiye Ederim adam Forum Diyetisyeni gibi Big Grin
Kaç Kilosunki Bu Diyet Listesini verdi Big GrinBig Grin
kilo problemim war haklı olabilirsin ama Smile
81 kiloyum daha dün yazıldım 40 dkka kosubandında kosu verdi 20 dkka da bisiklet sürüorum
Vücut geliştirme nankör spordur.Öyle 4 ay gidip sonra bırakırsan olmaz bu işte baştan salonlara paranı yedirme derim Smile
Boy ve kilonu yazarsan dahada yardımcı olurum.Bu yiyecekler protein ve karbonhidrat ağırlıklı.Artık hayatından yağ,tuz ve şekeri çıkarman gerek.İlk olarak hedef vücudundaki yağları eritmek olacaktır.Ondan sonra kas yapmaya başlıcak vücudun.Hocanın verdiği diyet listesini sakın şaşırma ve dinlenmene dikkat et.Öyle antreman sonrasında "off amma çalıştım şurda 2 porsiyon tereyağlı iskender yiyelimde doyayalım" düşüncesi olmasın kafanda.Diyet listesinde ne yazıyorsa onu yapman gerek.İlk başlarda hafif kilolarla başlarsın sakın millete aldanıp koskoca barları eline alıp kaldırmaya çalışma kendini sakatlarsın.Sen kendi programında devam et.Millet anasının karnında rocky balboa çıkmadıSmile.Ve son olarak unutma."Kas dinlenirken gelişirAntremandan sonra yemeğini yiyip kaslarını dinlendirmen gerek öyle yok gidelim bi denize girelim,arkadaşlarla halı saha çevirelim olayı olmasın,kasların gelişmez yoksa.

Dipnot: VÜCUT GELİŞTİRMENİN %50'si beslenme-dinlenme %50si çalışmaktır.

Sana bazı püf noktalarında bulunabilirim özele gel istersen.
benim antreman programımda. Sabah 2 katı yumurta ve 1tanede kayısı yumurta ve birtane sıvı içi falan Big Grin
Kiloyu yazmışsın ama boyu yazmamışsın Big Grin 1.90 boyundaysan 81 kilo çok normal olur boyunuda yaz ona göre konuşalım totos.gif
benımkısı 180 70 kılo kılo 75sı zorlarBig Grin boyda 185 Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler