Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Medic Kit 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar deminden bir oyun yaptım ama sadece bir oyun bakın sadece bir oyun Bırakayım makarayı adam assault'du basesine t bomb attılar çıkardı naneli ( yeşil ) medic kiti can fulledi bu nedir beyler ? Bir hacker nasıl olurda böyle bir item yapıp warrock'un ıcıne atar ? Bunları bence gamersfirst yayınlıyor , belkide vip hacklerin yapımcısı gamersfirst her şey olabilir .
Admin Tristan'ın hack yaptığını söylüyorlar ? Aslı varmı haberin la.
babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendı Big Grin

neyse ya mutlaka bi site veriyor olmalı nasıl yapılcagını dosyaları falan fılan gamersfirst meselesıne gelırsek olabılırmı bılmıyorum ama knight onlineda hile yenı pack gelmeden once yenısıne gore guncellenıyor bır kac arkadasımda dogrulardı hatta ama wr ıcın yaparlarmı bılınmez Smile
Knight'a yapıyorlarsa o zaman warrock'a kesin yapılıyordur.Neume biliyormudur acaba Big Grin[Resim: 2.jpg]
Sitelere baktım öle bir hack bulamadım ama yeni bir hack çıkarmışlar Angry her silah 100 vuruyormuş ve her silah sınırsız mermisi oluyormuş. Dosyaları değiştirerek yapmışlar. AngryAngryAngryAngryAngry
(07-01-2011 03:38 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sitelere baktım öle bir hack bulamadım ama yeni bir hack çıkarmışlar Angry her silah 100 vuruyormuş ve her silah sınırsız mermisi oluyormuş. Dosyaları değiştirerek yapmışlar. AngryAngryAngryAngryAngry

Allah belanızı versin
(07-01-2011 03:20 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Admin Tristan'ın hack yaptığını söylüyorlar ? Aslı varmı haberin la.

Aslını bilmiyorum ama bende Admin Tristan yapiyor diyo biliyorum.
(07-01-2011 03:38 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Knight'a yapıyorlarsa o zaman warrock'a kesin yapılıyordur.Neume biliyormudur acaba Big Grin[Resim: 2.jpg]

%100 gamersfirsttekiler yapıyor bence ve belki biliyordur Big Grin
Sonuçta knightta gamersfirst oyunu.
Sitelerine baktım gm warning sistemi varmış Big Grin Big Grin
(07-01-2011 03:43 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]
(07-01-2011 03:38 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sitelere baktım öle bir hack bulamadım ama yeni bir hack çıkarmışlar Angry her silah 100 vuruyormuş ve her silah sınırsız mermisi oluyormuş. Dosyaları değiştirerek yapmışlar. AngryAngryAngryAngryAngry

Allah belanızı versin

Banamı dedin lo ?
(07-01-2011 03:45 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Sitelerine baktım gm warning sistemi varmış Big Grin Big Grin

Yok artık Big Grin gm arıyo hackerları gm gelio çıkın diyo fln Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler