07-01-2011, 05:39 PM
07-01-2011, 05:46 PM
Şimdi mantıklı geldi işte ama yine şüpheliyim
ve aduket 

çok komiğime gitti pata küte aduket 
ve aduket 

çok komiğime gitti pata küte aduket 
07-01-2011, 05:49 PM
Vip hackeri Tristan admin yapıyor.Siteler ona ayit.
07-01-2011, 06:00 PM
Gamersfirst'te hack işlerine bulaştıysa ateş olmayan yerden duman çıkmaz;
E kurosowa'da yeni bir hackin çıktığını bulmuş. Sistem dosyalarına falan kadar gitmiş;
Beyler bu oyunu daha oynamaya devam etmenizdeki amaç nedir ? Biri sizin kafanıza silah dayayıpta bu oyunu oynamak zorundamı hissediyorsunuz kendinizi ?

E kurosowa'da yeni bir hackin çıktığını bulmuş. Sistem dosyalarına falan kadar gitmiş;
Beyler bu oyunu daha oynamaya devam etmenizdeki amaç nedir ? Biri sizin kafanıza silah dayayıpta bu oyunu oynamak zorundamı hissediyorsunuz kendinizi ?

07-01-2011, 06:24 PM
g1 hack yapmıyor ama bazı kişilere warrockun addys(adresleri)satıyor birçok insanda bunu biliyor yane buna niye bukadar sasırdınızki
07-01-2011, 06:27 PM
yalnız arkadaşımız güzel tabir etmiş Naneli Medic Kit

07-01-2011, 06:37 PM
Ya ben kamptaydim
Nedir bu Tristan,nane meselesi
? Anlatın bana detaylı lutfen 
Om'den de anlatabilirsiniz antremana gidiyorum simdi xD
Nedir bu Tristan,nane meselesi
? Anlatın bana detaylı lutfen 
Om'den de anlatabilirsiniz antremana gidiyorum simdi xD
07-01-2011, 07:47 PM
adamlar hem anti hem terörüs gibi bişey arkadas anlamadim hacklari banlarlar kendılerı hack yaparlar bu ne iş
07-01-2011, 08:26 PM
Benim hayla çözmedigim bir konu var warrock oyuncularına sorsanız oyunda hack çok yoksa normal oyuncumu bol desen adamlar direk hack derler ya arkadaşlar gamersfirst'in 8 adet oyunu var ve adamlar bi 50tl için oyundaki hack'lari banlamaya kıyamıolar zor gelio beyfendilere,bilgisayar başındasın hergün bi 2 saat oyunda takılsa zor gelio arkadaş'ya bak bakalım ozaman kolaymı odaları hackle basmak gördügün hacke ban gördügün hacke ban böle oluncada aslında player artıcak ya benim sadece hack yüzünden 20 tane arkadaşım warrocku bıraktı muhabbetini bile açmazlar yani o kadar nefret ettiler ve o 20 arkadaşlarım çouda ayda an az 80 tl yatırıodur oyuna ama yok beyfendilere çok zor olur mausu oynatıcanda klavyenin tuşuna bascanda ne kadar zor yahu parmakları kırılır resmen oyundan soudum tiksindim ya hadi en azından tek opk var dioduk onlarda opk odasında bize nadir bulaşıolar aha şimdi silah hack çıktı yuhh artık yuhh