Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arnold04-Hack ! (ss'ler ile)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Özellikle buraya açıyorum konuyu yorum atabilesiniz diye lütfen yarın taşırsanız konuyu sevinirim.( Lütfen).

Demin forumdan arkadaşımın isteği üzerine bir vs ye katıldım ancak; vs de arnold04 adlı arkadaş sıkarak çıkmaya, bugdan baktığını söylemeye başladı. Bug olamayacak bir durumda. Sonrasında tw istediğimde ip adresinin hatalı olduğunu veremeyeceğini söyledi. Ts'lerine davet edildim.İnterneti gitti 3 dk sonra geri geldi ancak oyundan çıktı falan filan. İp adresinin ss'ini almasını isteyince problem çözüldü ve tw verildi.

Hack olan kişi-Arnold04-Emre-

Sonuç ortada. İyi seyirler.
[img][Resim: arnold.png] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: arnoldhack5.png] Uploaded with ImageShack.us[/img]
[img][Resim: arnoldhack7.png] Uploaded with ImageShack.us[/img]
[img][Resim: arnoldhack4.png] Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img][Resim: arnoldhack6.png] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: arnoldhack3.png] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: arnoldhack2.png] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: arnoldhack1.png] Uploaded with ImageShack.us[/img]
utanmadan birde vermismi tvyi ben olsam utancdan veremem direk hack oldugumu söyler cıkarım oyundan
Ben zaten arıyorum nasıl gülüyorum varya Big Grin Adam yalan diyor yok ben hack değilim onlar hack değil Big Grin
orda kod dağıtımı oluyor Smile
Hıhı Big Grin Kod dağıtımı Big GrinBig GrinBig Grin Warrock Hack yazıyor- vip hack sitesi ismi var kod dağıtılıyor yua Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Hızıra ulaştırdın mı ?
bizde bunlarla 2v2 yapmıştık 1-2 gün önce tv vermemişti hatalı ip ayaklarına ama yememiştim hack oldugunu biliyordum
Hahaha kod dağıtımı hahaha Big Grin
Bir şey eklemek istiyorum hoş burada klasör vardı ama hack sitesine giren insanlar hack kullanan kişiler değillerdir. Çoğumuz gireriz kişinin hack sitesine girdiği hack yaptığı anlamına gelmez. Özellikle gündemi takip etmek için yapılabilecek bir şeydir. Kişide ilgili bir program bulunmadığı sürece o kişiye hack damgası vurmayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler