06-27-2011, 12:14 AM
06-27-2011, 12:17 AM
(06-27-2011 12:13 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bir şey eklemek istiyorum hoş burada klasör vardı ama hack sitesine giren insanlar hack kullanan kişiler değillerdir. Çoğumuz gireriz kişinin hack sitesine girdiği hack yaptığı anlamına gelmez. Özellikle gündemi takip etmek için yapılabilecek bir şeydir. Kişide ilgili bir program bulunmadığı sürece o kişiye hack damgası vurmayınız.
Tabii ki öyle ama şahısın internet tarayıcısında hackle girince reklam gibi çıkan siteler mevcut

06-27-2011, 12:22 AM
Turgay Emek ağzına sağlık kardeşim kimse böyle düşünmüyor malesef
06-27-2011, 12:33 AM
Kişinin bilgisayarında ayrıyetten hackte var. Olmasa arama ile konu açmam zaten.
06-27-2011, 01:47 AM
saol turgay
06-27-2011, 01:49 AM
(06-27-2011 12:13 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bir şey eklemek istiyorum hoş burada klasör vardı ama hack sitesine giren insanlar hack kullanan kişiler değillerdir. Çoğumuz gireriz kişinin hack sitesine girdiği hack yaptığı anlamına gelmez. Özellikle gündemi takip etmek için yapılabilecek bir şeydir. Kişide ilgili bir program bulunmadığı sürece o kişiye hack damgası vurmayınız.
Evet arkadaşımız siroxis aimbot felan ne alemde onlara bakıyor maksat hack kullanmak değil genelkültür olsun

Dipnot: Arama motoruna "se" yazınca direk sensizolmuyorun hack bölümünün linki geliyorsa o adam sitenin anasayfasından çok hack bölümünde geziyor demektir.
06-27-2011, 02:04 AM
(06-27-2011 01:49 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ](06-27-2011 12:13 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bir şey eklemek istiyorum hoş burada klasör vardı ama hack sitesine giren insanlar hack kullanan kişiler değillerdir. Çoğumuz gireriz kişinin hack sitesine girdiği hack yaptığı anlamına gelmez. Özellikle gündemi takip etmek için yapılabilecek bir şeydir. Kişide ilgili bir program bulunmadığı sürece o kişiye hack damgası vurmayınız.
Evet arkadaşımız siroxis aimbot felan ne alemde onlara bakıyor maksat hack kullanmak değil genelkültür olsun
Dipnot: Arama motoruna "se" yazınca direk sensizolmuyorun hack bölümünün linki geliyorsa o adam sitenin anasayfasından çok hack bölümünde geziyor demektir.
sitenin geneliyle alakalı konuşmadım ben hack bölümü ile ilgili konuştum. Rutin aralıklarla bende girip ne var ne yok diye göz atarım. Hoş benimkisi biraz daha farklı sebeblerden bile olsa ( g1'i bilgilendirmek adına yanlış anlamayın ) genede insanların özellikle bu items bin olaylarından sonra ilgisi arttı. Hepimiz items.bin olaynın nasıl olduğunu biliyorduk vede çoğumuz konuyu incelemiştim. Demek istediğim önemli olan o programları indirip indirmemesi çoksa siteyi dolaşmakta ben bir sakınca görmüyorum.
06-27-2011, 02:07 AM
(06-27-2011 02:04 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](06-27-2011 01:49 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ](06-27-2011 12:13 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bir şey eklemek istiyorum hoş burada klasör vardı ama hack sitesine giren insanlar hack kullanan kişiler değillerdir. Çoğumuz gireriz kişinin hack sitesine girdiği hack yaptığı anlamına gelmez. Özellikle gündemi takip etmek için yapılabilecek bir şeydir. Kişide ilgili bir program bulunmadığı sürece o kişiye hack damgası vurmayınız.
sitenin geneliyle alakalı konuşmadım ben hack bölümü ile ilgili konuştum. Rutin aralıklarla bende girip ne var ne yok diye göz atarım. Hoş benimkisi biraz daha farklı sebeblerden bile olsa ( g1'i bilgilendirmek adına yanlış anlamayın ) genede insanların özellikle bu items bin olaylarından sonra ilgisi arttı. Hepimiz items.bin olaynın nasıl olduğunu biliyorduk vede çoğumuz konuyu incelemiştim. Demek istediğim önemli olan o programları indirip indirmemesi çoksa siteyi dolaşmakta ben bir sakınca görmüyorum.
Çok az insan sen ben gibi bilgi amaçlı kullanıyor hack sitelerini neyse sende bi yerde haklısın bende iyi geceler...
06-27-2011, 03:40 AM
Tabi ki haklısın da. Adamın geçmişinde "DAOPAYden Nasıl VIP Hack Alınır" diye site var yav. O da mı bilgi amaçlı ?
06-27-2011, 08:39 AM
klasör olamadığı sürece Turgayın söylediği çok mantıklı ve çok doğru